uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

nu
nu
7 12.02.2019 21:04:04

SE KLOBČIČ RAZPLETA? Milan Mandarić in Andres Vombergar spet sedla za ISTO MIZO!

Grega Wernig
Nadaljnja usoda najboljšega strelca Olimpije naj bi bila kmalu vendarle znana.

Nadaljnja usoda najboljšega strelca Olimpije je že nekaj časa negotova. Potem ko je prestop v Nantes padel v vodo, je najbolj aktualna ponudba iz Rusije, v svoje vrste ga vztrajno vabi Ufa, v dresu katere igrata Bojan Jokić in Lovro Bizjak. Ampak argentinskemu Slovencu to ne diši najbolj, toda stvari so se očitno vendarle začele premikati z mrtve točke.

Po poročanju Sportala sta se Milan Mandarić in Andres Vombergar spet sestala in se pogovorila. "Da, s predsednikom sta se sestala. Pri pogovoru sta sodelovala le onadva, sestanek je bil konstruktiven. Lahko rečem, da je zdaj bližje prestopu v Rusijo. Mislim, da je več možnosti, da bo tja odšel. Nekje 60 proti 40, če se izrazim v odstotkih, je možnosti, da bo odšel. Morda bo vsega konec že jutri, skorajda zagotovo pa do petka," je za omenjeno spletno stran potrdil športni direktor Olimpije Fabijan Komljenović.

In kaj pravi glavni igralec zgodbe, ki ga je predsednik zmajev ’obtožil’, da odhodu v Rusijo ni naklonjen (tudi) zaradi komunizma? "Tega ne bi komentiral. Upam, da me razumete. Lahko pa povem, da sem bil res bolan, a sem zdaj že bolje. Ta teden sem začel trenirati in verjamem, da bom kmalu pravi," je za Sportal odvrnil Andres Vombergar, ki zaradi bolezni z aktualnimi prvaki ni odpotoval na priprave v Turčijo.

Članki iz rubrike