favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 12.02.2019 15:09:16

PRIMITIVNO! Otok je na nogah, saj si je GONZALO HIGUAIN privoščil nekaj NEDOPUSTNEGA (video)

Profimedia
V 26. krogu angleške Premier lige bode v oči pol ducata zadetkov na Etihadu, Manchester City je v derbiju minulega konca tedna dobesedno povozil Chelsea (6:0).

Medtem ko Londončani iščejo vzroke za hud poraz, navijači Cityja pa prešerno slavijo, se večina na Otoku vendarle ukvarja z nečem drugim. Pravzaprav se zgraža nad potezo napadalca Chelseaja Gonzala Higuaina.

Manchester City je na svojih komunikacijskih kanalih namreč objavil zmontirane posnetke dogajanja v drobovju Etihada (pred in po tekmi). Ob številnih zanimivih prizorih, ko je mogoče videti, kako se glede na pomembnost tekme odziva ta ali oni nogometaš, je v ospredje skočil prizor neotesanega ali že skoraj prostaškega obnašanja argentinskega nogometaša.


Higuain je namreč pred izhodom na zelenico v tunelu nemarno pljunil na ograjo. Verjetno ni razmišljal, da ga na vsakem koraku spremlja oko kamere, ali pač. Morda pa mu je povsem vseeno.

V vsakem primeru Otok danes obsoja obnašanje Argentinca, ki je s podobnim početjem nadaljeval tudi po tekmi. Takrat verjetno izjemno besen zaradi visokega poraza svojega moštva je pljunil na kljuko vrat v tunelu.

V daljšem in tudi sicer izjemno zanimivem posnetku dogajanja v drobovju Etihada lahko zdaj že znameniti pljunek Gonzala Higuaina najdete na 15:55.

Članki iz rubrike