jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

nu
nu
0 12.02.2019 15:09:16

PRIMITIVNO! Otok je na nogah, saj si je GONZALO HIGUAIN privoščil nekaj NEDOPUSTNEGA (video)

Profimedia
V 26. krogu angleške Premier lige bode v oči pol ducata zadetkov na Etihadu, Manchester City je v derbiju minulega konca tedna dobesedno povozil Chelsea (6:0).

Medtem ko Londončani iščejo vzroke za hud poraz, navijači Cityja pa prešerno slavijo, se večina na Otoku vendarle ukvarja z nečem drugim. Pravzaprav se zgraža nad potezo napadalca Chelseaja Gonzala Higuaina.

Manchester City je na svojih komunikacijskih kanalih namreč objavil zmontirane posnetke dogajanja v drobovju Etihada (pred in po tekmi). Ob številnih zanimivih prizorih, ko je mogoče videti, kako se glede na pomembnost tekme odziva ta ali oni nogometaš, je v ospredje skočil prizor neotesanega ali že skoraj prostaškega obnašanja argentinskega nogometaša.


Higuain je namreč pred izhodom na zelenico v tunelu nemarno pljunil na ograjo. Verjetno ni razmišljal, da ga na vsakem koraku spremlja oko kamere, ali pač. Morda pa mu je povsem vseeno.

V vsakem primeru Otok danes obsoja obnašanje Argentinca, ki je s podobnim početjem nadaljeval tudi po tekmi. Takrat verjetno izjemno besen zaradi visokega poraza svojega moštva je pljunil na kljuko vrat v tunelu.

V daljšem in tudi sicer izjemno zanimivem posnetku dogajanja v drobovju Etihada lahko zdaj že znameniti pljunek Gonzala Higuaina najdete na 15:55.

Članki iz rubrike