Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 09.02.2019 08:02:35

Vijoličasti odziv NA HUDE OBTOŽBE BORCA zaradi bizarne prijateljske tekme! Morda se dogovorimo za ...

Drago Wernig - Taka
V zadnjih dneh je precej odmevala pripravljalna preizkušnja Maribora z banjaluškim Borcem.

No, pravzaprav je šlo za polovico pripravljalnega obračuna, saj so pri Borcu ob polčasu (želeli so prekiniti že prej) sklenili, da tekme zaradi nespoštovanja dogovorov ne bodo nadaljevali. 

To so tudi jasno razložili, kot ste lahko prebrali v tem prispevku

So pa v Mariboru predstavili svojo plat zgodbe. "Fantje so odigrali odličen polčas, zelo zavzeto. Lotili so se zadeve, kot se morajo, potem pa je prišlo do te neprijetne situacije, ki je privedla do pomanjkanja minut. Šli smo trenirat in se morali prilagoditi. Tako pač je, v življenju se pač kdaj dogajajo tudi presenečenja," je za uradno spletno stran vijoličastih dejal trener Darko Milanič. 

Na spletni strani so še zapisali, da so se dogovorov držali in da je bil o enajstericah banjaluški Borac obveščen pred tekmo. "Zgodilo se je, kar se je. Preverili bomo, če bodo še kakšne možnosti, da bi izpeljali nadomestno tekmo za popolno uresničitev načrta. Odvisno od tega, kako bo z zdravjem, če ne bo poškodb, se morda v prihodnjih dneh dogovorimo še za kakšno preizkušnjo," so še namignili v klubu. Včeraj so sicer odigrali pripravljalno srečanje s Crveno zvezdo

Za konec so vijoličasti dodali še tole: "Namen dodatne tekme je bil, da ob vračanju v tekmovalni ritem igralcev, ki so manj igrali, dobijo koristne minute mladinci. Kolmanič in Žugelj v prvem, Maher, Grajfoner ter Matko v drugem polčasu. Ne glede na nenavaden razplet je treba omeniti, da so fantje iz začetne enajsterice odigrali zelo dober prvi polčas." 

Zaplet z Borcem Mariborčanov zagotovo ne bo ustavil pri njihovi želji, da se ustrezno pripravijo na začetek spomladanskega dela čez dva tedna, ko bodo v ljudskem vrtu gostili Muro.

Članki iz rubrike