mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.02.2019 16:19:47

V zagrebškem Dinamu je POČILO zaradi OPAZKE na nacionalni osnovi: TO si naredil zdaj IN NIKOLI VEČ!

Srdjan Vrančić/CROPIX
Zagrebški Dinamo je pred dvema tednoma v svoje vrste zvabil srbskega napadalca.

Gre za Komnena Andrića, za katerega je Interju iz Zaprešića odštel kar milijon evrov odškodnine. Andrić pa je postal prvi srbski nogometaš v zagrebškem klubu od razpada Jugoslavije.

Triindvajsetletni napadalec je v 18 prvenstvenih nastopih v tekoči sezoni zabil deset golov in je prvi strelec hrvaške lige.


Ob prihodu v slačilnico je Andrić svojim soigralcem takoj dal vedeti, da ne bo nikomur dovolil, da ga provocira na nacionalni osnovi. V enem od intervjujev, ki ga je dal za srbski Alo, pa je razkril, da se je vendarle zgodilo nekaj takega. In sicer ga je soigralec Amir Rahmani, ki je rojen v Prištini, že ob njegovem prvem prihodu v slačilnico začel 'dražiti' s Kosovom.

Srb je povedal, da je na njegove besede takoj 'skočil'. "To si naredil zdaj in nikoli več. Lahko se šaliva, sva prijatelja, ampak Kosova ne omenjaj," mu je dejal Andrić.

Komnen je nato še dodal, da je soigralec hitro spoznal, da je naredil napako, zdaj pa sta fanta v odličnih odnosih. "Videl je, da je naredil napako, a sva od takrat prava prijatelja. Nikakor ni slabe krvi, ampak nikoli ne bom nikomur dovolil, da prestopi mejo dovoljenega. Podobno kot je ne prestopim niti jaz," je za srbski medij razložil Andrić.

Članki iz rubrike