stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
14 08.02.2019 10:21:04

Jezni Borac Z VSEMI TOPOVI napadel Maribor: Takšne PREVARE še nisem videl!

Grega Wernig
Uh, kako so Mariborčani razjezili drugoligaša iz BiH.

Vijoličasti so včeraj odigrali pripravljalno tekmo z drugoligašem iz BiH, prvouvrščeno ekipo 1. lige Republike Srpske, Borcem iz Banja Luke. No, v bistvu so odigrali samo prvi polčas omenjenega dvoboja, kajti med odmorom je trener Borca Darko Vojvodić tekmo prekinil.


Razlog za prekinitev tekme po prvem polčasu (Maribor ga je dobil s 4:0) je bilo dejstvo, da so pri Borcu trdili, da Mariborčani niso spoštovali dogovora, da bodo igrali z mladinci in rezervisti, saj je Darko Milanič denimo v prvo enajsterico uvrstil Marcosa Tavaresa in Jasmina Mešanovića. Pri vijoličastih so se izgovarjali, da nihče od prve enajsterice, ki se je zoperstavila Borcu, ni začel tekme s Spartakom, toda drugoligaš iz BiH tem argumentom ni želel prisluhniti.

Po tekmi so se pri Borcu odzvali na svoji spletni strani in z vsemi topovi napadli Mariborčane. To je storil trener kluba Vojvodić. "Česa takšnega še nisem videl v življenju. Rekli so mi, da bodo igrali mladinci in tisti, ki ne igrajo nič, sami pa ste videli, s kakšno enajsterico so začeli dvoboj. Moral sem ga prekiniti. To sem želel storiti že v 10. minuti, v 30. minuti pa sem stopil na igrišče in rekel sodniku, da bomo igrali še pet minut, toda sodnik tega ni želel sprejeti. Ni smiselno, da jaz na igrišče pošljem naše najmlajše nogometaše, oni pa se nad nami izživljajo. Ni pomemben rezultat, ampak to, da smo se nekaj dogovorili. Rekli smo še, da naj bo tekma brez kamer in medijev, oni pa so celo organizirali prenos tekme. Takšne prevare še nisem videl," je besnel Vojvodić.

Značke: maribor, borac

Članki iz rubrike