mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 09.02.2019 07:28:46

Eden najpomembnejših članov prerojenih rdečih vragov NAGRAJEN Z NORO POGODBO! To so podrobnosti.

vszi
Manchester United sredi tedna čaka največji preizkus pod vodstvom Oleja Gunnarja Solskjaerja. V moštvu pa zagotovo ne bo manjkal eden najboljših mož v zadnjih letih.

Govora je seveda o enem najboljših vratarjev na svetu Davidu De Gei. Španca je v moštvo pripeljal že legendarni Sir Alex Ferguson, od njegove upokojitve naprej pa je pravzaprav daleč najboljši posameznik moštva in vsekakor nepogrešljivi član rdečih vragov.

Pred kratkim je sicer v veljavo stopila opcija kluba, ki je podaljšal pogodbo Špancu za eno leto, torej do konca sezone 2019/20, če ne bi postal De Gea že letos prosti igralec.

Toda po spremembi trenerja - na klop se je namesto Joseja Mourinha usedel Ole Gunnar Solskjaer - se je življenje pri Unitedu očitno spremenilo tako zelo, da je Španec tik pred podpisom nove pogodbe. 

In ta bo ena najdonosnejših v nogometu. S tem bo postal De Gea deveti najbolje plačani nogometaš na svetu. Trenutno namreč zasluži pogojno rečeno 'le' 140 tisoč evrov na teden, po novi pogodbi pa bo do leta 2024 prejemal neverjetnih 425 tisoč evrov tedensko, kar je seveda daleč najvišja plača med vratarji.

United tako nadaljuje s podpisom novih pogodb nogometašev, potek ko sta pred Špancem zvestobo vragom obljubila še Anthony Martial in Marcus Rashford, včeraj pa je pogodbo podaljšal tudi Phil Jones. 

Članki iz rubrike