franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 31.01.2019 13:56:56

Pri OLIMPIJI so zanj govorili, da je eden največjih talentov v EVROPI! Zdaj sledi ODMEVEN PRESTOP?

alesfevzer.com
Bo delodajalca zamenjal še en Slovenec?

Iz Poljske prihaja novica, da naj bi se tamkajšnji velikan Wisla iz Krakova ogrela za 21-letnega mladega slovenskega reprezentanta Davida Tijanića. Taistega Tijanića, za katerega je nekdanji športni direktor Olimpije Ranko Stojić še nedolgo nazaj govoril, da gre za enega izmed največjih talentov ne samo v Sloveniji, pač pa celo v Evropi. 

Čeprav ga je srbski funkcionar izjemno cenil, Tijanić nikdar ni dobil prave priložnosti v zeleno-belem dresu. V sezoni 2016/17 je zaigral na 8 prvenstvenih tekmah, bil tudi posojen v drugoligaša Krko, po koncu sezone pa je zapustil Ljubljano in se v želji po čim večji minutaži preselil k kranjskemu Triglavu. Tam je hitro postal nezamenljiv v začetni enajsterici Triglava, v sezoni 2017/18 odigral 24 prvenstvenih tekem in prispeval 2 zadetka ter 1 asistenco, še bolje pa je igral v novi sezoni. V jesenskem delu je namreč za Triglav nastopil kar na 17 od 19 prvenstvenih obračunih, zabil 1 zadetek ter imel še 3 podaje. 

tijanic
Martin Metelko
Kot poročajo poljski mediji bi lahko zelo solidne predstave v jesenskem delu sezone zdaj zelo dobro unovčil. Zanimanje poljskega velikana Wisle je bojda zelo resno, če bo prišlo do prestopa, pa bo Slovenija dobila novega nogometaša v poljskem klubskem nogometu, kjer nastaja čisto prava slovenska kolonija. Pri Wisli sicer že igra en Slovenec, in sicer nekdanji nogometaš Maribora in Kopra Matej Palčič.

Članki iz rubrike