jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

nu
nu
0 12.01.2019 13:55:26

PRESENETLJIV PRESTOP! NK Triglav s prodajo izkušenega nogometaša oplemenitil klubsko blagajno

Grega Wernig
Tudi NK Triglav se bo v spomladanski del sezone podal oslabljen.

Orli iz Kranja so namreč oznanili, da jih v januarskem prestopnem roku zapušča Rok Elsner.

V jesenskem delu sezone je odigral 19 tekem za bordo bele, od tega eno v pokalu.

Kariero bo izkušeni, kmalu bo dopolnil 33 let, nogometaš nadaljeval v Al-Nasru iz Omana. Elsner je imel sicer veljavno pogodbo, kot so zapisali pri klubu, zato je moral Al-Nasr zanj odšteti celo nekaj denarja.

elsner
Rok Elsner se bo pri skoraj dopolnjenih 33. letih podal v Oman.
NK TRIGLAV KRANJ / nktriglav.si"Prestop je zadovoljil vse vpletene strani," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Elsner je ob tem za klubsko stran dejal: "Iskreno bi se zahvalil prav vsem v klubu, od samega začetka so me nadvse lepo sprejeli, vladalo je pozitivno vzdušje in tudi zdaj je temu tako. Hvaležen sem predsedniku kluba, športnemu direktorju, trenerju in seveda izjemnim soigralcem, leto dni v Triglavu je bila enkratna izkušnja in kot tako jo bom ohranil v spominu. Ekipi želim ogromno uspeha, obstanek v ligi, celo, da sezono zaključi na mestih proti sredini tabele, klubu pa, da uresniči vizijo in postane stabilen prvoligaš. Nogometašem želim, da se izognejo poškodbam, trenerju pa ogromno izkušenj in izpolnjenih ciljev. Star bom 33 let, začutil sem, da je to priložnost za korak naprej v karieri. Arabske države že poznam, s tem ne bo težav in to priložnost sem moral izkoristiti."

Siniša Brkić, športni direktor kluba se je prav tako zahvalil Elsnerju za 32 odigranih tekem in en zadetek, ki ga je prispeval za Gorenjce. "Roku se v imenu kluba zahvaljujem za vse, kar je storil v obdobju v bordo-belem dresu. Je vzoren profesionalec in je storil vse, kar smo se dogovorili. Igral je nadvse pomembno vlogo pri obstanku v ligi v minuli sezoni, vselej pa je bil vzor mlajšim tako na terenu kot zunaj terena. Čestitam mu za prestop, ob tem so zadovoljne vse vpletene strani, je pa to nov primer ostalim, da se s pravim odnosom in dobrimi igrami lahko v Triglavu stori velik korak v tujino. Želimo mu vse najboljše v prihodnje in vrata našega kluba mu bodo vselej odprta."

Članki iz rubrike