jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

jb
jb
7 12.01.2019 10:42:47

Ima prste zraven - ZORAN BARIŠIĆ?!? Nov snubec za VROČEGA VOMBERGARJA, možnosti za prestop ZELO VELIKE

alesfevzer.com
Kam bo odšel Andres Vombergar?

Da je Andres Vombergar v tem trenutku glavni prodajni adut Olimpije, ni nobenega dvoma. V Argentini rojeni novopečeni reprezentant Slovenije ima za sabo sila uspešno jesen, na 17 tekmah je zabil 11 golov. In dejansko zbudil zanimanje številnih klubov. Sprva se je okrog njega smukal predvsem Nikolićev Vidi, potem tudi praška Slavia, zdaj pa se je za Vombergarja našel naslednji snubec. Menda je zelo resen, pravijo v sosednji Avstriji. Toda poraja se vprašanje - ima prste pri tem tudi nekdanji trener Olimpije Zoran Barišić?! Avstrijski mediji - v prvi vrsti ugledni Kurier - namreč poročajo, da je Vombergar velika želja Rapida, slednjega pa ta hip s klopi vodi Dietmar Kühbauer, zelo dober Barišićev prijatelj ...

Dunajčani, ki jih je svoj čas s klopi vodil prav Barišić, imajo za sabo slabo uvodno polovico sezone. Na lestvici prve avstrijske lige trenutno zasedajo zelo slabo osmo mesto, kar pomeni, da jih spomladi čaka celo boj za obstanek. Zeleno-beli so na 18 tekmah dosegli le 17 golov, torej je kristalno jasno, da potrebujejo novega napadalca. Očitno so se ogreli prav za Vombergarja, pogovori med obema kluboma so po naših informacijah v polnem teku, možnosti za prestop pa velike.

Vombergar, ki se je včeraj vrnil v Ljubljano po dopustu v rodni Argentini, sicer ne bo poceni, Milan Mandarić naj bi želel z njegovim prestopom zaslužiti kar okrog dva milijona evrov.

Članki iz rubrike