miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

jb
jb
7 12.01.2019 10:42:47

Ima prste zraven - ZORAN BARIŠIĆ?!? Nov snubec za VROČEGA VOMBERGARJA, možnosti za prestop ZELO VELIKE

alesfevzer.com
Kam bo odšel Andres Vombergar?

Da je Andres Vombergar v tem trenutku glavni prodajni adut Olimpije, ni nobenega dvoma. V Argentini rojeni novopečeni reprezentant Slovenije ima za sabo sila uspešno jesen, na 17 tekmah je zabil 11 golov. In dejansko zbudil zanimanje številnih klubov. Sprva se je okrog njega smukal predvsem Nikolićev Vidi, potem tudi praška Slavia, zdaj pa se je za Vombergarja našel naslednji snubec. Menda je zelo resen, pravijo v sosednji Avstriji. Toda poraja se vprašanje - ima prste pri tem tudi nekdanji trener Olimpije Zoran Barišić?! Avstrijski mediji - v prvi vrsti ugledni Kurier - namreč poročajo, da je Vombergar velika želja Rapida, slednjega pa ta hip s klopi vodi Dietmar Kühbauer, zelo dober Barišićev prijatelj ...

Dunajčani, ki jih je svoj čas s klopi vodil prav Barišić, imajo za sabo slabo uvodno polovico sezone. Na lestvici prve avstrijske lige trenutno zasedajo zelo slabo osmo mesto, kar pomeni, da jih spomladi čaka celo boj za obstanek. Zeleno-beli so na 18 tekmah dosegli le 17 golov, torej je kristalno jasno, da potrebujejo novega napadalca. Očitno so se ogreli prav za Vombergarja, pogovori med obema kluboma so po naših informacijah v polnem teku, možnosti za prestop pa velike.

Vombergar, ki se je včeraj vrnil v Ljubljano po dopustu v rodni Argentini, sicer ne bo poceni, Milan Mandarić naj bi želel z njegovim prestopom zaslužiti kar okrog dva milijona evrov.

Članki iz rubrike