uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

taksi, nemčija Svet24.si

Starša novorojenčka na poti iz bolnišnice ...

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

jb
jb
6 12.01.2019 09:31:25

Bo odšel ali ostal? Ljubljančani trepetajo, ugibanja o usodi Andresa Vombergarja so VSE VEČJA

www.alesfevzer.com
Če bi morali izbrati nogometaša Olimpije, ki je jeseni najbolj navdušil, bi se brez večjega oklevanja odločili za Vombergarja.

Včeraj se je Argentinec slovenskih korenin Andres Vombergar vrnil v Ljubljano, za zdaj pa ostaja član Olimpije.

Do konca uvodnega dela sezone 2018/19 je nato zabil 11 golov na 17 tekmah. To je bilo dovolj, da je zbudil zanimanje številnih tujih klubov, zato obstaja velika verjetnost, da ga bo Olimpija prodala že v tem mesecu.

Milan Mandarić naj bi zanj zahteval kar okrog dva milijona evrov, s čimer je odgnal nekaj snubcev. Med drugim tudi Slavio iz Prage, ki je iskala novega napadalca in ga zdaj tudi našla. Ni se torej odločila za Vombergarja, marveč za nogometaša po imenu Abdulla Yusuf Helal.

Gre za 25-letnega reprezentanta Bahrajna, ki trenutno nastopa na azijskem prvenstvu. Helal se je v Prago preselil iz Bohemiansa, kjer bo kot posojen igral vse do konca sezone, nato si bo končno nadel dres Slavie. Slednja je za 25-letnika plačala precej manj, kot bi za Vombergarja, prestop pa naj bi bil vreden med 300 in 500 tisoč evri.

Slavia sicer še zdaleč ni bila edina, ki se je spogledovala z Vombergarjem, vprašanje je le, ali bo Mandarić z njegovo prodajo uspel iztržiti toliko, kot želi. Precej verjetneje je, da bo moral postavljeno ceno znižati, če ga bo želel prodati že v zimskem prestopnem roku.

Članki iz rubrike