miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

jb
jb
6 12.01.2019 09:31:25

Bo odšel ali ostal? Ljubljančani trepetajo, ugibanja o usodi Andresa Vombergarja so VSE VEČJA

www.alesfevzer.com
Če bi morali izbrati nogometaša Olimpije, ki je jeseni najbolj navdušil, bi se brez večjega oklevanja odločili za Vombergarja.

Včeraj se je Argentinec slovenskih korenin Andres Vombergar vrnil v Ljubljano, za zdaj pa ostaja član Olimpije.

Do konca uvodnega dela sezone 2018/19 je nato zabil 11 golov na 17 tekmah. To je bilo dovolj, da je zbudil zanimanje številnih tujih klubov, zato obstaja velika verjetnost, da ga bo Olimpija prodala že v tem mesecu.

Milan Mandarić naj bi zanj zahteval kar okrog dva milijona evrov, s čimer je odgnal nekaj snubcev. Med drugim tudi Slavio iz Prage, ki je iskala novega napadalca in ga zdaj tudi našla. Ni se torej odločila za Vombergarja, marveč za nogometaša po imenu Abdulla Yusuf Helal.

Gre za 25-letnega reprezentanta Bahrajna, ki trenutno nastopa na azijskem prvenstvu. Helal se je v Prago preselil iz Bohemiansa, kjer bo kot posojen igral vse do konca sezone, nato si bo končno nadel dres Slavie. Slednja je za 25-letnika plačala precej manj, kot bi za Vombergarja, prestop pa naj bi bil vreden med 300 in 500 tisoč evri.

Slavia sicer še zdaleč ni bila edina, ki se je spogledovala z Vombergarjem, vprašanje je le, ali bo Mandarić z njegovo prodajo uspel iztržiti toliko, kot želi. Precej verjetneje je, da bo moral postavljeno ceno znižati, če ga bo želel prodati že v zimskem prestopnem roku.

Članki iz rubrike