19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

BRENDI s sinom DEJANOM in h_.TINO (1) Njena.si

Dejan Vunjak ganil z očetovo fotografijo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
0 08.01.2019 11:20:27

Olimpija potrdila slovo naslednjega: Dvomov ni več, ljubljenec odhaja v TUJINO!

alesfevzer.com
Aris Zarifović ni več član Olimpije.

Kot so že ekskluzivno razkrili kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN, se je Arif Zarifović dokončno poslovil od Olimpije. To je ljubljanski prvoligaš razkril na svoji spletni strani.

"Ljubljenec zeleno-belih navijačev je v Olimpijinem dresu zbral okroglih 150 tekem, dosegel je 8 golov. Zanimivo, ko je Aris meril v polno, Olimpija ni izgubila (7 zmag in remi). Zarifović je 27x tudi nosil kapetanski trak, s svojo borbenostjo pa se je za vedno zapisal v srca najboljših navijačev.


Bil je eden vidnejših členov pri vseh treh osvojenih lovorikah v zadnjih letih, je pa tudi tretji igralec Olimpije po številu nastopov na večnih derbijih. Več od njega (22) sta jih zbrala zgolj Nihad Pejković in Dušan Kosič," je Olimpija zapisala na svoji uradni spletni strani.

"V življenju pride čas, ko se neko obdobje konča in začne novo. Vsem vam, hvala! Hvala strokovnemu štabu za prave usmeritve, konstruktivne kritike, vlivanje poguma in motivacijo. Hvala soigralcem za iskrena prijateljstva, skupne cilje in pripadnost. Velika hvala navijačem. Za vsak glas, vsak aplavz, podporo in prihode na tekme. Dali ste mi občutek, da sem imel še eno družino. V skoraj sedmih letih sem pri Olimpiji doživel nekaj slabih in veliko lepih trenutkov. Spominjal se bom zgolj lepih. V spomin so se mi najbolj vtisnile zadnje minute tekem v Velenju in Domžalah ter naše skupno veselje po teh uspehih. S težkim srcem vas pozdravljam z upanjem, da se čez nekaj let spet vidimo v Stožicah," je ob čustvenem slovesu dejal Zarifović, predsednik kluba Milan Mandarić pa se mu je zahvalil za vse, kar je dal za ekipo. "Aris je eden izmed simbolov Olimpije. Vemo, kaj vse je dal temu klubu in kako radi ga imamo vsi. Prav zato smo tudi ustregli njegovi želji po odhodu v tujino in ponosen sem, da smo se razšli tako pozitivno. Hvala mu za vse, kar je storil za Olimpijo, tukaj bo vedno dobrodošel, in veliko sreče v nadaljevanju kariere," je dejal predsednik kluba.

Članki iz rubrike