mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

jb
jb
4 08.01.2019 10:40:51

Se bo POKADIL BEL DIM? Olimpija naj bi DANES razkrila ime novega strokovnjaka, "nadziral" pa ga bo ...

Kot vse kaže, bo vajeti v skladu z našim poročanjem prevzel Robert Pevnik, ki je v preteklosti (v prvi sezoni po vrnitvi med elito) Olimpijo že vodil.

Toda slednji bržčas ne bo povsem samostojen pri vodenju Olimpije, precejšnjo besedo naj bi imel po novem tudi Fabijan Komljenović. Nekdanji hrvaški reprezentant je pred meseci v Ljubljano iz zagrebškega Dinama, kjer je bil pomočnik trenerja rezervne ekipe, prišel kot vodja mladinskega pogona in hkrati tudi kot neuradni športni direktor. Zdaj bo očitno še razširil svoj krog delovanja, kako so si Milan Mandarić in sodelavci vse skupaj zamislili, pa bo znano že kmalu. Kot rečeno, uradna potrditev novega strokovnega štaba zeleno-belih naj bi prišla danes.

Čeprav trenerja še nimajo, je že znan načrt priprav na spomladanski del sezone. Ljubljančani se bodo sprva pripravljali v domačem okolju, kjer bodo odigrali tudi prijateljske tekme z Benkovim Varteksom, hrvaško Gorico in mestnim tekmecem Bravom, kamor je nedolgo tega odšel nekdanji zmaj Andraž Kirm. Na začetku februarja se bodo preselili v Turčijo, kjer bodo nastanjeni v Beleku. Tam jih čakajo štiri obračuni, nasprotniki bodo St. Pölten iz sosednje Avstrije, ugledni ruski Rubin iz Kazana, DAC Dunajska Streda, ki na Slovaškem gleda v hrbet le Šporarjevemu in Bajrićevemu Slovanu iz Bratislava, ter Lokomotiv Taškent iz Uzbekistana.

Članki iz rubrike