Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

il
il
0 08.01.2019 09:29:02

Zapustil Češko, da bi se vrnil v Slovenijo?! Mertlja si želijo tam, kjer se je VSE ZAČELO!

Drago Wernig - TAKA
Zgodaj popoldan se bo v gorenjski prestolnici začel projekt 'obstanek v ligi'. To je namreč glavni cilj nogometašev Triglava, ki so se vrnili s počitnic.

Bordo-beli so prvi del končali z remijem v Murski Soboti, ki je pomenil zelo dobro popotnico pred prekinitvijo tekmovanja. Hkrati pa so z osvojeno točko zadnje mesto na lestvici prepustili Krčanom in vendarle nekoliko lažje zadihali. Trener Dejan Dončić in druščina bodo pot proti skupnemu cilju začeli ob 12.45, ko je na sporedu sestanek, ob 14. uri pa se bo srčni utrip fantov že začel konkretno poviševati, saj se bo takrat začel prvi zimski trening.

Na prvem zboru naj bi bilo 25 igralcev, med katerimi bo tudi nekaj novih obrazov, vendar je edini pravi novinec zgolj Ivan Crnov, 28-letnik s hrvaškim in bosansko-hercegovskim potnim listom je za zdaj edina okrepitev gorenjskega prvoligaša v zimskem prestopnem roku. Zaostril bo konkurenco v napadu, saj se najbolje znajde na mestu krilnega napadalca.


Po dobrih desetih letih spet skupaj?
V naslednjih dneh se bo zagotovo zgodila še kakšna sprememba, saj si orli želijo pripeljati vsaj dva izkušena igralca, branilca in zadnjega moža zvezne vrste. Med imeni, ki se pojavljajo kot morebitne okrepitve, sta 20-kratni reprezentant BiH Adnan Zahirović, 28-letni vezist pol leta ni imel kluba, in dve leti starejši branilec Neven Laštro, ki se je sporazumno razšel z aktualnim BiH-prvakom Zrinjskim.

Prav nobeno presenečenje pa ne bi bilo, če bi se bordo-beli za sodelovanje dogovorili s svojim nekdanjim članom Alešem Mertljem, ki je sicer največji pečat pustil v Mariboru. Enaintridesetletnik iz bližnjih Hotemaž je namreč prekinil pogodbo s češko Karvino, triglavani so stik z njim navezali že poleti, saj so ga takrat želeli zvabiti v svoje vrste, toda Mertelj se je pred pol leta odločil, da bi raje odšel v tujino. Trenutno pa je zelo težko reči, kakšne so možnosti, da bi se strani tokrat vendarle uskladili in spet združili moči.

Značke: mertelj, triglav

Članki iz rubrike