Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 07.01.2019 17:53:31

Takšen ‘sprejem’ so SLAVIŠI STOJANOVIĆU pripravili BOLGARSKI NOVINARJI (video)

Martin Metelko
Ljubljanski strokovnjak se je vrnil v Sofijo, toda …

Takšna in drugačna ugibanja trajajo že kar nekaj časa, toda dejstvo je, da je nadaljnja usoda Slaviše Stojanovića še vedno negotova. Ni skrivnost, da ima na mizi ponudbo latvijske zveze, da prevzame vodenje njihove reprezentance, a prav tako je dejstvo, da ima pogodbo z Levskim, ki je prvi del prvenstva končal na tretjem mestu z desetimi točkami zaostanka za vodilnim Ludogorcem. Toda še bolj skrb zbujajoče je, da bolgarski velikan niti približno ni v obetavni finančni kondiciji. Stanje je slabo, zaradi dolgov do nekdanjih igralcev mu grozi dveletna prepoved igranja v evropskih pokalih, kar je kakopak dovolj tehten razlog, da ljubljanski strokovnjak resno razmišlja o tem, da bi prekinil sodelovanje in sprejel latvijsko ponudbo. Poleg tega nekateri igralci odhajajo novim izzivom naproti, okrepitev za zdaj ni, toda po drugi strani bolgarski mediji pišejo, da naj bi klub izpolnil vse obveznosti do trenerja, zato prekinitev pogodbe ni tako preprosta, kot se morda zdi. Nekateri estonski (!) mediji so ob tem zapisali, da naj bi zdaj Slaviša Stojanović prekinitev zahteval zaradi zdravstvenih razlogov ...

Vodilni možje Levskega vztrajajo pri tem, da bo Ljubljančan njihov trener tudi v spomladanskem delu sezone in da bo v torek ekipo popeljal na prvi letošnji trening, ampak takšen scenarij vendarle niti po naključju ni gotov. Več bo morda znanega že v poznih ponedeljkovih večernih urah, ko bo nekdanji selektor slovenske izbrane sedel za isto mizo s predsednikom kluba Spasom Rusevom. Dvojec si bo nalil čistega vina in po tem pogovoru naj bi bilo jasno, ali bo Slave ostal v Bolgariji ali se bo lotil latvijskega izziva.

V Sofijo se je sicer vrnil pred nekaj urami in bržčas niste podvomili, da so mu tamkajšnji novinarji pripravili ‘sprejem’. Bili so zelo radovedni, toda Slaviša Stojanović na vprašanja ni bil pripravljen odgovarjati, vsem prisotnim je zaželel le vse najboljše v novem lesu.

VIDEO SI LAHKO OGLEDATE NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike