sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
8 28.12.2018 08:34:03

GLAVNI KANDIDAT za trenerja Olimpije!? TOLE JE IME, ki je trenutno na PRVEM MESTU!

Grega Wernig
Znano je že, kdaj se bodo nogometaši Olimpije vrnili z dopusta (10. januarja bodo začeli s preizkusi pripravljenosti), javnost je že bila obveščena tudi o tem, da bodo zmaji 1. februarja za 12 dni odpotovali na priprave v Turčijo. Še vedno pa navijači zaman čakajo na ključno vprašanje: kdo bo novi trener ljubljanskega kluba?

Potem ko so se pri Gorici odločili zamenjati Mirana Srebrniča, se je na borzi dela znašel strokovnjak, s katerim se je Olimpija pred časom že spogledovala. Do sklenitve sodelovanja nato nikoli ni prišlo, zdaj pa za uresničitev takšnega scenarija seveda ni več ovir. Srebrnič je v pogovoru za Sportal priznal, da bi z veseljem prevzel vodenje aktualnega slovenskega državnega prvaka, toda možnosti, da bi se zgodilo prav to, po naših informacijah menda niso ravno največje. Pri Olimpiji zdaj tako ali tako vlada mrtvilo, vsi v klubu čakajo na trenutek, ko se bo nazaj v Slovenijo vrnil Milan Mandarić. Predsednik Olimpije je na dopustu v Združenih državah Amerike, v Ljubljano naj bi prišel v uvodnih dneh novega leta.

Z mladinci zaseda visoko drugo mesto


Ali na drugem koncu sveta razmišlja tudi o tem, koga bo najel namesto Zorana Barišića, je kakopak nemogoče vedeti. Dejstvo pa je, da se je v upravi Olimpije že rodila osnovna ideja, kako in predvsem s kom kreniti tako v zimske priprave kot tudi v drugi del sezone 2018/19. O tem smo že pisali: ni nemogoče, da bodo zmaji novega trenerja našli kar znotraj svojega kluba. Toda kaj to pomeni? Preprosto, Barišića bi lahko kaj hitro zamenjal eden od tistih, ki že delujejo v Olimpiji in hkrati izpolnjujejo vse pogoje za vodenje kluba v Prvi ligi Telekom Slovenije. Takšna sta med zmaji vsaj dva, zagotovo bi se našel še kdo. Za zdaj najvišje kotirajo delnice Roberta Pevnika, ki pri Olimpiji spet deluje od poletja dalje.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: olimpija, prva-liga

Članki iz rubrike