Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2018 17:36:43
Deli članek:

Vrnitev Neymarja v BARCELONO? Oglasil se je Leo Messi, njegov odgovor NE PUŠČA DVOMA!

vszi

Se bo Neymar vrnil v Barcelono?

Znova so se začele pojavljati govorice, da bo brazilski superzvezdnik Neymar zapustil PSG. Da Brazilec v Franciji ni najbolj zadovoljen je jasno že dolgo, da ima PSG težave s finančnim fair playjem prav tako. Matematika je tako preprosta: Morda bi bilo za francoske prvake najlažje, če bi se znebili nezadovoljnega superzvezdnika in hkrati dobili dovolj denarja, da jim ne bi nad glavo lebdel meč finančnega fair-playa. 

Veliko se piše o tem, da naj bi se Neymar vrnil v Barcelono. Ali se bo to tudi zgodilo? Leo Messi je v velikem intervjuju za Marco spregovoril o možnosti ponovnega sodelovanja z izjemnim Brazilcem. In če ste mislili, da je mali veliki Argentinec Neymarju zameril njegov odhod v PSG ste se ušteli. Messi bi zelo rad znova igral z Neymarjem, čeprav se zaveda, da bo to peklensko težko. 

"To je zelo komplicirano. Seveda si želimo, da bi se Neymar vrnil. Veliko bi nam pomenil tako kot nogometaš kot oseba v garderobi. Smo prijatelji, skupaj smo doživeli veliko lepih stvari in nekaj ne tako lepih, skupaj smo preživeli ogromno časa. Vendar se mi zdi zelo težko, da bi Neymar zapustil Pariz. PSG ne bo dopustil, da jim nekdo spelje Neymarja," je dejal Lionel Messi.