Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2018 17:20:03
Deli članek:

HUDA kazen za INTER zaradi RASIZMA! Črno-modri italijanski VELIKAN bo moral ...

V Italiji še vedno odmeva hud škandal.

Na včerajšnjem velikem italijanskem derbiju je prišlo do hudega škandala. Inter je sicer na zelenici slavil veliko zmago nad Napolijem, končalo se je z zmago Milančanov z 1:0, a črno-modri so na tribunah doživeli velik poraz. Rasistično so namreč žalili temnopoltega branilca Napolija Koulibalyja, ki ni zdržal, storil je neumnost, preveč agresivno protestiral pri sodniku zaradi domnevnega prekrška in prejel rdeč karton. 

Rdeče je videl še en nogometaš Napolija Insigne, ki je bil prav tako zelo nervozen in se je spravil najprej na sodnika, nato še na nogometaša Interja Keito Baldeja. Danes pa so bile v Italiji izrečene kazni zaradi dogodkov na San Siru. Tako Koulibaly kot Insigne sta prejela kazen dveh tekem prepovedi igranja, precej hujša kazen pa je doletela Inter. Z

Zaradi neprimernega vedenja svojih navijačev je Inter kaznovan z dvema tekmama igranja pred praznim stadionom. Pa ne samo to: Na tretji tekmi bo zaprta Curva Nord, kjer so nastanjeni najbolj glasni Interjevi pristaši. Precejšen udarec za črno-modre v boju za mesta, ki na koncu sezone vodijo v ligo prvakov.