miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ru
ru
5 15.12.2018 14:20:45

Vujović kot zmeraj BREZ DLAKE NA JEZIKU! Dončić športnik leta? Jaz ga ne bi izbral, on je ...

Veselin Vujović
seha-liga.com
Veselin Vujović je zmeraj zanimiv sogovornik.

Koliko in na kak način vam iz Srbije uspe ohranjati stik s Slovenijo, kjer ste živeli leto dni?
Absolutno gledam vse tekme, ki jih lahko. Celje, Ribnica, Koper … Pregledam tudi vse rezultate.

Slovenija v teh tednih ne spi zaradi fenomena Luka Dončić. Tudi na hrvaških in srbskih portalih ga je ogromno. Se je dončićmanija dotaknila tudi vas?
Absolutno! Biti športnik, delati v državi, kot je Slovenija, in ne spremljati takega genija, kot je Luka Dončić, je nemogoče. On je resnično čudež. V preteklosti se ga je primerjalo z Draženom Petrovićem in jaz sem takrat dejal, da mislim, da je od Dražena pri tej starosti boljši. Malo me je skrbelo, ker je šel tako mlad v ligo NBA, ampak po nepotrebnem. Tak se rodi enkrat na 100 let.Naslednji teden bosta v Ljubljani proglašena športnik in ekipa preteklega leta v Sloveniji. Kdo bo oziroma bi moral po vašem mnenju osvojiti ta naziv?
Za ekipo leta nimam pojma. Dilema je velika, ne spomnim se kakšnih odmevnih uspehov. Med športniki pa bi morali podobno kot v Srbiji, kjer je zunajserijski Novak Đoković in je jasno, da bo zmagovalec on, podeliti dve nagradi. Dončiću bi morali dati zunajserijsko nagrado, saj mislim, da mu nagrada za športnika leta v Sloveniji ne bi pomenila kdove koliko, nekomu drugemu pa bi bila velika stimulacija za kariero. Naj torej dajo Dončiću nagrado zunaj konkurence za absolutno najboljšega, drugo nagrado pa naj dobi ali Roglič ali Fak … Pa naj jo dobi Deki Bombač! Tako na to gledam jaz.

CELOTEN POGOVOR Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike