dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Jelena Karleuša Svet24.si

VIDEO: Karleuši odneslo pokrov, napadla, pljuvala...

polna luna Petisvet.si

Ponedeljek, 17. 6. 2019 - med polno Luno in ...

podrto drevo_avto Svet24.si

Neurje ruvalo drevesa in odkrivalo strehe

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

ru
ru
5 15.12.2018 14:20:45

Vujović kot zmeraj BREZ DLAKE NA JEZIKU! Dončić športnik leta? Jaz ga ne bi izbral, on je ...

Veselin Vujović
seha-liga.com
Veselin Vujović je zmeraj zanimiv sogovornik.

Koliko in na kak način vam iz Srbije uspe ohranjati stik s Slovenijo, kjer ste živeli leto dni?
Absolutno gledam vse tekme, ki jih lahko. Celje, Ribnica, Koper … Pregledam tudi vse rezultate.

Slovenija v teh tednih ne spi zaradi fenomena Luka Dončić. Tudi na hrvaških in srbskih portalih ga je ogromno. Se je dončićmanija dotaknila tudi vas?
Absolutno! Biti športnik, delati v državi, kot je Slovenija, in ne spremljati takega genija, kot je Luka Dončić, je nemogoče. On je resnično čudež. V preteklosti se ga je primerjalo z Draženom Petrovićem in jaz sem takrat dejal, da mislim, da je od Dražena pri tej starosti boljši. Malo me je skrbelo, ker je šel tako mlad v ligo NBA, ampak po nepotrebnem. Tak se rodi enkrat na 100 let.Naslednji teden bosta v Ljubljani proglašena športnik in ekipa preteklega leta v Sloveniji. Kdo bo oziroma bi moral po vašem mnenju osvojiti ta naziv?
Za ekipo leta nimam pojma. Dilema je velika, ne spomnim se kakšnih odmevnih uspehov. Med športniki pa bi morali podobno kot v Srbiji, kjer je zunajserijski Novak Đoković in je jasno, da bo zmagovalec on, podeliti dve nagradi. Dončiću bi morali dati zunajserijsko nagrado, saj mislim, da mu nagrada za športnika leta v Sloveniji ne bi pomenila kdove koliko, nekomu drugemu pa bi bila velika stimulacija za kariero. Naj torej dajo Dončiću nagrado zunaj konkurence za absolutno najboljšega, drugo nagrado pa naj dobi ali Roglič ali Fak … Pa naj jo dobi Deki Bombač! Tako na to gledam jaz.

CELOTEN POGOVOR Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike