Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 15.12.2018 09:37:24

ISKRENA IZPOVED NEKDANJEGA UPA VIJOLIČASTIH: Maribor mi je DAL VSE, ampak ...

Jurij Kodrun
Zaznamoval je jesenski del prvenstva v drugoligaški druščini.

Anel Hajrić je z naskokom najboljši strelec in ima seveda obilo zaslug, da so Radomljani na vrhu lestvice, sicer pa je zgodba 22-letnega Ajdovca fascinantna. Bil je veliki up Maribora, v vseh starostnih kategorijah je bil izjemno učinkovit, vendar debija v vijoličastem dresu ni dočakal. Ampak to še ni vse. Verjeli ali ne, še vedno nima prvoligaškega nastopa.

Tudi za vas osebno se je jesen razpletla sanjsko. Na 17 tekmah ste dosegli 21 zadetkov in ste prepričljivo na vrhu lestvice strelcev.
S takšnim dosežkom sem zelo zadovoljen, težko bi bilo še bolje. Ah, kaj govorim … Lahko bi bilo, saj nisem realiziral pet ali šest izjemnih priložnosti, a je po drugi strani prav tako res, da sem zadeval tudi iz takšnih, ki niso bile tako izrazite. Prav gotovo imam dovolj razlogov za zadovoljstvo.

hajric3
Jurij Kodrun
Kakšni so strelski načrti do konca sezone?
Hočem zrušiti osebni rekord. Ko sem igral za Maribor B v 3. SNL – sever, sem zabil 33 golov. To številko želim preseči, to je moj cilj.

Vašo dozdajšnjo kariero je zaznamoval tudi ali predvsem Maribor. Mimo tega ne moreva. Že pri 15 letih ste se iz Ajdovščine preselili v štajersko prestolnico in tam ostali kar sedem let.
Tako kot mi je Maribor dal vse, je ostalo tudi nekaj grenkega priokusa. Predvsem zato, ker ljudje zdaj name večinoma gledajo s predsodkom, da mi v Ljudskem vrtu ni uspelo in da je zaradi tega z menoj gotovo nekaj narobe. Ne vem, ali je res tako, a imam občutek, da jih veliko razmišlja tako: 'Če ni bil dober za Zahovića, zakaj bi bil zame?' Morda se motim, vendar se občutka, da se je v ljudeh usidral dvom o meni, ne morem znebiti. Mislim, da se najbolj borim proti temu.

hajric2
Jurij Kodrun
Kako bi ocenili dolgo obdobje pod Kalvarijo? Kako danes gledate na vijoličasto zgodbo?

...

CELOTEN VELIKI INTERVJU Z ANELOM HAJRIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike