Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 04.12.2018 09:38:44

Kronaveter zavrnil novo pogodbo, naslednja destinacija pa - MARIBOR?! Odgovor ne pušča dvomov ...

alesfevzer.com
V zadnjem času naj bi se pri Olimpiji kopja lomila tudi na hrbtu Roka Kronavetra, ki naj bi bil eden od vodij »upora« ekipe proti vodstvu kluba.

Prav tako je Mariborčan eden tistih, ki bodo menda del zimske čistke v članskem moštvu. Ob tem je zanimivo, da je Olimpija izkušenemu napadalnemu vezistu pred časom celo ponudila podaljšanje pogodbe; a ne zato, da bi še podaljšal svoje bivanje v Ljubljani, marveč zato, da bi ga pozimi lažje prodali. V tem trenutku se pač bliža izteku pogodbe, zato je nerealno pričakovati, da bi ga lahko Olimpija prodala za zajetnejši znesek.

No, če bi imel daljšo pogodbo, bi imeli zmaji več manevrskega prostora, zato so mu tudi predlagali podaljšanje. Ob tem naj bi mu ponudili tudi del odškodnine ob prodaji, a je Kronaveter po naših informacijah vse skupaj odločno zavrnil. Ob tem se v Ljubljani že dlje časa šušlja, da je Kronaveter že dogovorjen za brezplačen poletni prestop v – Maribor! Ali je to res ali ne, je nemogoče vedeti, so pa ljudje, ki so nogometašu blizu, možnost uresničitve takšnega scenarija zanikali.

Članki iz rubrike