900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 04.12.2018 06:48:58

Nogometaši REKREATIVCI IZ VAŠKE LIGE, Olimpija pa piše hvalospeve človeku, ki SPREMINJA PODOBO kluba

Številni hvalospevi na račun Fabijana Komljenovića.

Fabijan Komljenović je komaj prišel v Olimpijo, že se je očitno močno prikupil predsedniku Milanu Mandariću. Kako si drugače razložiti objavo na uradni spletni strani ljubljanskega kluba, na kateri so Hrvatu namenili kar nekaj hvalospevov. Če so dan poprej popljuvali svoje lastne navijače, so nato zabrenkali na povsem drugačne strune. Komljenović je bil tako označen za človek, ki spreminja podobo kluba, predvsem kar zadeva mladinski pogon.

"Milan Mandarič z imenovanjem novega vodje mladinskega pogona zadel v polno," je bilo na uradni spletni strani kluba zapisano uvodoma, nato je sledilo tudi: "Fabijan Komljenović se je klubu pridružil z vizijo, da se podmladku ponudi najboljše pogoje za delo in posledično tudi dvigne rezultate. Kmalu po svojem prihodu je spoznal, da bi bilo treba ljubitelje nogometa bolje seznaniti z delom v mladinski šoli, zato je poskrbel za nastanek profila Nogometne šole Olimpija Ljubljana na družabnih omrežjih Facebook in Instagram, kjer so ljudem med drugim na voljo vse informacije v zvezi s tekmami in drugimi dogodki ter različne fotogalerije. Ena izmed njegovih prvih potez je bila uvedba sodelovanja nogometašev s športnimi psihoterapevti, vsem selekcijam mladinske šole je tudi priskrbel svojega fizioterapevta in kondicijskega trenerja, vse to je imelo pozitiven vpliv na predstave na igrišču, kar še posebej velja za kadete in mladince, ki jih je Fabijan Komljenović redno spremljal na tekmah državnega prvenstva. Novi vodja mladinske šole se bo zadovoljil le z odličnostjo, zato je predlagal tudi izboljšave na področju delovnih pogojev v Športnem parku Jama. Njegova želja je, da bi park nadgradili z boljšo razvestljavo, zgradili atletsko stezo in uredili tudi prostor za fizioterapevte in fitnes center za mlade nogometaše, kar bo klub poskušal uresničiti v bližnji prihodnosti."

Hkrati so v vodstvu zmajev prepričani, da je prav zaradi nekdanjega delavca Dinama iz Zagreba prihodnost Olimpije svetla: "Fabijan Komljenović je v klubu le kratek čas, vendar pa je hitro dokazal, kakšne načrte ima z zmaji. Če se po jutru dan pozna, potem lahko z velikim optimizmom pričakujemo prihodnost."

komljenovic
sn

Članki iz rubrike