Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 04.12.2018 06:54:05

Ne Mandarić, ZORANA BARIŠIĆA s klopi Olimpije PODI nekdo drug?! Je to pravi razlog za SKORAJŠNJE SLOVO trenerja?!

Martin Metelko
Bo Olimpija spet zamenjala trenerja?

Koliko časa bo Zoran Barišić še trener Olimpije? Zdi se, da se Avstrijcu čas v Ljubljani počasi, a vztrajno izteka, čeprav je – komaj prišel! Ko je prišel, je podpisal triletno pogodbo, če bo odšel že zdaj, bo odšel po treh mesecih. Milan Mandarić ga je za zdaj sicer podprl, a hkrati priznal, da bi se lahko že v kratkem zgodilo marsikaj.

Ob tem je sila zanimivo, da naj bi imel Mandarić v klubu zaposlenega človeka, ki naj bi bil nad delom Barišića nezadovoljen še precej bolj kot predsednik sam. Če gre verjeti pisanju časnika Delo, potem je to kar – Fabijan Komljenović! Slednji je nedolgo tega prevzel vodenje mladinskega pogona, a je hkrati namignil, da v karieri goji tudi trenerske ambicije. Bi jih lahko že v kratkem uresničil kar pri Olimpiji? Ali pa želi namesto Barišića pripeljati nekoga drugega, ki bi mu bil bolj po godu?

Osrednjeslovenski časnik Delo ob omenjajo ostre Mandarićeve reakcije po sramotnem porazu z Aluminijem piše: "Mandarićev odziv je bil oster, napovedal je korenito rezanje stroškov in novo igralsko čistko. Prav tako je razmerja sil znotraj moštva močno porušilo predsednikovo najetje zagrebške okrepitve v organizacijskem ustroju Fabijana Komljenovića. Nekdanji nogometaš Dinama, Rijeke, Zagreba, Schalkeja ... je v Ljubljano prišel, da bi oblikoval strokovno piramido kluba, na vrhu katere ne sedi mož po njegovem okusu: Barišić."

Ali zapisano drži, je težko vedeti. Je pa ob tem zanimivo, da je kar Olimpija sama včeraj javno pohvalila Komljenovića z besedami, da je prav zaradi njega prihodnost ljubljanskega kluba sila svetla

mandaric komljenovic

Članki iz rubrike