Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
1 23.11.2018 00:05:30

Olimpija proti Muri brez KLJUČNEGA MOŽA?! Nič hudega, pravi Barišić: IMAMO ENAKO DOBREGA!

Martin Metelko
V kakšni postavi se bo nocoj Olimpija pomerila z Muro? Bo Zoran Barišić pogrešal enega od največjih adutov ljubljanskega kluba?

Bržčas največja dilema Zorana Barišića, trenerja Olimpije, pred nocojšnjo spektakularno tekmo z Muro je povezana z vratarskim položajem. V prvi vrsti zato, ker se je Aljaž Ivačič z reprezentančnega zbora vrnil lažje poškodovan. No, Domžalčan se je medtem že vrnil na trening in obstaja velika verjetnost, da bo nocoj lahko zaigral.

Toda tudi če ne bo, Barišić ne bo v skrbeh. "Čeprav ne igra, je Nejc Vidmar zame vratar številka ena. Glede na to, kako dela na treningih, kako se trudi, kako se obnaša do soigralcev. Je zelo, zelo pozitiven primer. Tako da … Stoodstotno mu zaupam, ko igra Nejc, sem povsem miren. Ivačič pa … Če bo želel igrati, bo moral biti stoodstotno pripravljen. Če ne, bo igral Vidmar," je pojasnil Dunajčan na začasnem delu v Ljubljani, ki ima očitno o Nejcu Vidmarju izjemno mnenje, čeprav slednji v tej sezoni v 1. SNL ni odigral še niti ene tekme.

nejc vidmar
Martin Metelko

ŠE MARSIKAJ DRUGEGA O NOCOJŠNJEM SPEKTAKLU V STOŽICAH SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN! TEKMI MED OLIMPIJO IN MURO SMO NAMENILI KAR ŠEST STRANI, VSE TO IN ŠE VEČ PA SI LAHKO PREBERETE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike