Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 13.11.2018 13:12:12

UF, KAKŠNA DRZNA NAPOVED! A če kdo lahko, potem je to vsekakor TAVARES

Drago Wernig - TAKA
Kapetan vijoličastih Marcos Tavares je v soboto na tekmi proti Triglavu dosegel dva zadetka. V elitni slovenski ligi je zdaj že pri številki 145 golov, v vijoličastem dresu pa jih je skupno zabil 192. In ni še končal. Cilj je...

»Cilj je 200 golov v prvi ligi in upam, da mi bo s pomočjo soigralcev uspelo. Verjamem, da počasi, a vztrajno, skupaj z ekipo lahko dosežem ta cilj, ampak to ni prioriteta. Zadetki so vmes nagrada za trud, misli pa so usmerjene k moštvenim ciljem. Najpomembnejše je, da mi zmagujemo. Še tri tekme nas čakajo do konca jesenskega dela in trenutno nas zanima le to, kako osvojiti novih 9 točk,« pravi Tava, ki vijoličasti dres nosi nepretrgoma vse od januarja 2008.

Tavares je že pred časom na vrhu večne lestvice slovenske elitne lige prehitel Štefana Škaperja (130). Do dvestotega gola mu jih manjka še 55 in ker v povprečju zabija 0.41 zadetka na tekmo, bi v tem ritmu potreboval še približno 134 tekem, kakšna gor ali dol.

Ali bo 34-letnemu Brazilcu s slovenski potnim listom uspelo doseči tudi magično mejo dvestotih golov bo pokazal čas, v vsakem primeru ima med pristaši vijoličastih že danes status legende.

Značke: marcos-tavares, plts

Članki iz rubrike