stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.11.2018 09:45:52

VELIKANSKI ŠKANDAL! Reprezentant BRUTALNO pretepel moškega pred njegovo 7-letno hčerko ...

vszi
Neverjetno ...

Iz Srbije prihaja še ena šokantna novica. Po pisanju Kurirja je namreč mladinski reprezentant Srbije Danijel Mićanović, skupaj s svojim 2 leti starejšim prijateljem brutalno pretepel odvetnika Dragana Miljenovića, in to pred njegovo ženo in 7-letno hčerko ...

"Bil sem v avtomobilu z ženo in otrokom. Vozili smo se vzdolž ulice, ko sem zagledal rdečega golfa, ki je imel tablice Sremska Mitrovica. Ves čas je bahato vozil in sekal pot. Srečala sva se v tunelu, toda oba nadaljevala z vožnjo. Ko sem se ustavil na semaforju, se je rdeči golf postavil zraven mene. Iz njega je stekel nogometaš in odprl sovoznikova vrata mojega avtomobila. Takoj sem stekel ven in vprašal, kaj se dogaja. Takrat me je začel tepsti, pridružil pa se mu je tudi drugi mladenič, ki je začel kričati 'ubij ga, ubij ga!' Zrušila sta me na asfalt med obema avtomobilima. Brcala sta me in tepla z rokami. Moja soproga je kričala, da bo klicala policijo, kar je tudi storila, Mićanović pa je na vse skupaj dejal: 'Meni nihče ne more nič. Vi ne veste kdo sem jaz, moj prijatelj je policaj, jaz lahko počnem, kar želim'," je svojo izpoved za Kurir začel Miljenović.



"Z mladeniči je bila v avtomobilu tudi ena gospa, ki je po nekaj časa izstopila iz avtomobila in rekla, naj me pustita na miru, ker je zraven tudi otrok. Takrat sta se vrnila v avtomobil in odšla, jaz pa sem odšel v bolnišnico. Ugotovili so, da imam težke poškodbe in frakturo lobanje," je dejal Miljenović.

Odvetnik je še dejal, da sta se mladeniča pojavila tudi v bolnišnici, kjer sta bojda zahtevala pregled zaradi določenih poškodb in da sta bila sicer pridržana na policiji, a izpuščena že po petih urah, kar je po njegovem mnenju sramota.

Značke: micanovic, pretep

Članki iz rubrike