Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 13.11.2018 10:30:54

KRUTA RESNICA? Pretirava? ŠOKIRANI BOSTE, kako jugo STAVNICA 'bruka' Slovenijo in kakšni so NASVETI!

Grega Wernig
To bi morala biti še dodatna motivacija za slovenske nogometaše.

Na sila priljubljenem portalu za ljubitelje športnih stav se je pojavil tudi namig za slovensko reprezentanco. A glavni namen avtorja je bil nasvet za stavo proti Sloveniji, opis pa naravnost osupne.

Ni skrivnost, da v slovenski reprezentanci ni vse tako, kot bi moralo biti, avtor tega prispevka pa je naravnost prepričan v zmago Norveške. Zaradi vseh zdrah in težav, s katerimi se spopada Slovenija.



"Stavničarji, pozor! Slovenija nikoli v večjih težavah, Norveška je favorit," je zapis začel avtor in v nadaljevanju razkril razloge, zakaj je temu tako. "Število igralcev, ki nočejo ali ne morejo igrati za Slovenijo, je iz dneva v dan večje. Začasni selektor Igor Benedejčič je ostal še brez Reneja Krhina. Slovenija bo na naslednjih dveh tekmah lige narodov proti Norveški in Bolgariji videti nerazpoznavno. Slovenci se že zdaj nahajajo na pragu izpada v četrti rang tekmovanja, že od začetka pa so se reprezentanci odpovedali nekateri najpomembnejši igralci. Za Slovenijo že dolgo ne nastopa eden najboljših vratarjev na svetu Jan Oblak, zdaj pa se je to, da za reprezentanco sploh ne bo več igral, odločil vezist Leipziga Kevin Kampl. Da bi bila stvar še slabša, je iz neznanih razlogov nastop odpovedal še trenutno najboljši vezist. Probleme ima tudi kapetan Bojan Jokić. V slovenskem taboru vlada izjemno slaba atmosfera, očitno pa se tega ne zavedajo pri bet365, ki za zmago Norveške ponujajo kvoto 2,37. Takšna Slovenija nima proti Norveški kaj iskati, slednja bo šla na zmago," so besede, ki mečejo na Slovenijo slabo luč.

No, morda pa bi ravno ta zapis moral prebuditi slovenske reprezentante in jih za zadnji dve tekmi lige narodov še dodatno motivirati.

Značke: slovenija, bih

Članki iz rubrike