zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Jurij Završnik
Jurij Završnik
3 30.10.2018 07:57:57

Po sledeh INCIDENTA na VIP-TRIBUNI Ljudskega vrta! OGLASILA se je PRIČA, ta govori MALO DRUGAČE!

Grega Wernig - TAKA
Kaj se je v resnici dogajalo v loži za posebne goste stadiona v Ljudskem vrtu na sobotnem derbiju? Slišali in brali smo eno plat, tisto iz gostujočega tabora. Toda priča, ki je bila ravno tako na VIP-tribuni, govori malce drugače. Iz mariborskega kluba nočejo še dodatno pregrevati ozračja, ampak bodo ubrali uradno pot.

"Vse skupaj bomo pojasnili disciplinskemu sodniku. Na Nogometno zvezo Slovenije bomo poslali pojasnilo o dogodkih na sobotnem derbiju v Ljudskem vrtu oziroma o tem, kaj se je dogajalo na tribuni za posebne goste," so sporočili iz mariborskega kluba.

Pošteno in korektno iz vijoličastega kluba, ki kot kaže, ne želi stopnjevati napetosti med kluboma, saj bi lahko vse skupaj prešlo mejo športnega ter bi v prvi vrsti škodovalo obema kluboma in slovenskemu nogometu.



Seveda govorimo predvsem o incidentu, ki se je zgodil na tako imenovani VIP-tribuni. Pri mariborskem sobotnem tekmecu Olimpiji so bili ogorčeni. Pred začetkom drugega polčasa so na družbenem omrežju objavili, da so predsednika Milana Mandarića napadli, po tekmi pa so vse skupaj začinili še z objavo na klubski spletni strani, kjer so zapisali, da so veseli, da se kaj takega ni zgodilo v Stožicah. Slednje sicer ne drži povsem, saj so konec avgusta 2011 v garaži stožiškega stadiona po derbiju (Olimpija je zmagala s 4:1) napadli predsednika NK Maribor Draga Cotarja, ko je neki navijač Olimpije najprej brcnil v njegov avtomobil, potem pa ga je še s pestjo udaril v obraz. NK Maribor se je takrat ostro odzval in objavil ogorčeno pismo, v katerem je predvsem opozarjal na pomanjkljivo organizacijo tekme in slabo skrb za varnost. Morda so pri Olimpiji samo čakali na to, da bi lahko Mariboru vrnili za javno kritiko pred sedmimi leti, ko so morali pri Olimpiji rdeči v obraz in osramočeni skloniti glave ter molčati.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI EKIPI SN ALI NA TRAFIKA24

Članki iz rubrike