podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 29.10.2018 18:20:45

Preprosto NORO, se je res ZGODILO TO? Neverjeten razlog za NESREČO HELIKOPTERJA!

Reuters
Sobotna nesreča helikopterja, v kateri je življenje tragično izgubilo pet ljudi, med njimi tudi lastnik Leicester Cityja Vichai Srivaddhanaprabha, ima počasi vse manj neznank.

Trenutno poteka podrobna preiskava, ki bi morala dati odgovor, zakaj je do nesreče sploh prišlo. "V nedeljo popoldan smo našli digitalni snemalnik, ki je bil zaradi požara po padcu helikopterja podvržen visoki vročini. Danes bodo naši inšpektorji v Farnboroughu delali na tem, da bi do konca tedna dobili čim bolj jasno sliko o tem, kaj se je dogajalo in zaradi česa je prišlo do nesreče. Takrat bomo zaradi podrobne preiskave v našo specializirano ustanovo v Farnboroughu preselili še ostanke helikopterja. Vse očividce nesreče, še posebej tiste, ki so posneli in fotografirali podrobnosti, pozivamo, da stopijo v stik s policijo v Leicestershiru," so sporočili iz preiskovalne agencije.

Zanimivo pa je, da so kmalu po nesreči nekateri očividci znali povedati, da bi helikopter lahko v težave zašel, ker se je zaletel s policijskim dronom. S slednjim so policisti namreč nadzirali okolico stadiona, kjer je bilo dobrih tridset tisoč ljudi. Potem ko je vzletel z igrišča stadiona King Power, je helikopter strmoglavil z višine približno 200 metrov.

Galerija

Članki iz rubrike