Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2018 20:01:30
Deli članek:

Na Old Traffordu bo še POKALO: TOLE pripravljajo rdeči vragi!

twitter

Predstave in rezultati Manchester Uniteda niso na ravni, ki jo pričakujejo odgovorni v klubu in navijači. Slednji glasno zahtevajo spremembe!

Jose Mourinho vse od konca poletnega prestopnega roka, ko ni dobil nobene od želenih okrepitev, ves čas skrbi za napetost v in okoli kluba. Udrihanje po upravi, ki ni zagotovila sredstev za novince, po igralcih, in še bi lahko naštevali, so stvari, ki ne morejo prinesti ničesar dobrega.

Toda Portugalec še vedno trdno sedi v sedlu, kar niti ni presenetljivo, Manchester United bi mu moral namreč plačati kar precejšnjo odškodnino, če bi ga odpustil. In po informacijah, ki prihajajo z Otoka, so se v klubu odločili denar porabiti nekoliko drugače. Čez dobra dva meseca se bo začel zimski prestopni rok in Mourinho bo dobil zajeten kupček evrskih bankovcev, da bo lahko okrepil moštvo.

Govori se, da naj bi šlo za dobrih sto milijonov evrov, njegova želja pa je, da bi pripeljal dva igralca; osrednjega branilca in učinkovitega napadalca. Branilca je lovil že poleti, a ga ni uel, govorilo se je o Raphaelu Varanu in Harryju Maguireju, toda stvari se niso izšle, saj prvega ni pustil Real, pri drugem pa je rdečo luč prižgala uprava Uniteda. Težave, ki jih imajo vragi v obrambi, bo treba nekako zakrpati, zato se je spet začel lov na branilca. Seveda je težko napovedati, da ga bodo na Old Traffordu tudi dobili, toda vse skupaj napoveduje zelo zanimivo dogajanje na zimski tržnici.