favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 16.10.2018 11:45:21

Odstavljeni trener Olimpije spregovoril o razliki med Olimpijo in Mariborom! Odgovor ŠOKIRA ...

Nekdanji trener Olimpije brutalno iskreno.

Rodolfo Vanoli, trener, ki je v sezoni 2015/16 z Olimpijo osvojil naslov državnega prvaka, je za Dnevne novice spregovoril o svojem odhodu iz zmajevega gnezda. Še vedno ga boli način, na katerega se ga je odkrižal Milan Mandarić, v intervjuju pa je primerjal Olimpijo in Maribor


"Moje slovo je bilo vseeno malce neprijetno, ker sem konec koncev Olimpiji pomagal priti do prvega naslova prvaka po 21 letih. Žal smo nato imeli težave s prestopi igralcev, saj ob sebi nisem imel športnega direktorja, ki bi mi omogočil dodatni kakovostni dvig ekipe. Namesto tega so mi prodali pet pomembnih igralcev in sem se v kvalifikacijah za Ligo prvakov znašel tudi z neizkušenimi mladeniči letnika 1998. Ne me razumet narobe. Problem ni bil v tem, da ti fantje ne bi mogli odigrati tekme, ampak v tem, da so bili premladi za igranje tako specifičnih vrst tekem. Edino, kar mi je glede Olimpije žal, je torej to, da nisem dobil priložnosti, da v celoti uveljavim svoje videnje nogometa," je dejal Rodolfo Vanoli.

In nadaljeval: "Kljub vsemu smo bili v času moje zamenjave drugi na lestvici, imeli smo tudi pet točk prednosti pred Mariborom. Pa zaradi tega pri Mariboru niso zamenjali trenerja Milaniča, saj je njihova klubska struktura čvrsta in stabilna. V Mariboru razumejo svoje težave in jih rešujejo z resnim delom. Pogosto slišim, da Olimpijo v nekaterih medijih celo primerjajo s cirkusom, kar me žalosti. V tistih šestih mesecih v Ljubljani sem v klub vložil veliko svojega truda. Toda pri Olimpiji je enostavno preveč sprememb in sam se s takšnim načinom dela ne identificiram."

Članki iz rubrike