GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
1 16.10.2018 11:02:51

Vodja navijačev Rijeke z vsemi silami UDARIL po Igorju Bišćanu: Ima več grehov, on je ...

sn
Igor Bišćan je še naprej tarča verbalnih napadov najglasnejših navijačev Rijeke.

Nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan je pred dnevi prevzel vodenje hrvaškega prvoligaša Rijeke, kjer je nasledil dolgoletnega trenerja in nekdanjega slovenskega selektorja Matjaža Keka. A od prvega dne je Bišćan tarča verbalnih napadov članov organizirane navijaške skupine Armade, ki zaradi grehov iz preteklosti, ko je bil Bišćan še član zagrebškega Dinama, nekdanjega nogometaša Liverpoola podi iz kluba. 

"Trenutna situacija je status quo. Povedali smo svoje mnenje, klub ga ni upošteval. Bišćan je še vedno trener, mi temu nasprotujemo, prav tako kot nasprotujmo pomočniku trenerja Renatu Pilipoviću. Menimo, da bi se v nekaterih stvareh moralo vodstvo kluba posvetovati tudi z navijači in da gremo vsi skupaj proti istemu cilju, ne pa da se dogajajo takšne stvari. Štiri, pet let je veljala tista krilatica 'Skupaj smo Rijeka', Armadi pa se zdi nesprejemljivo, da je trener Rijeke Igor Bišćan," je v pogovoru za Radio Rijeka dejal vodja Armade Dejan Božić.



Na vprašanje, ali Armada Bišćanu zameri neprimerno gestikuliranje ob doseženem zadetku na tekmi Dinamo - Rijeka (3:0), je Božić odgovoril: "To je samo eden od njegovih grehov, nikakor ni edini. To se zdaj prikazuje kot edina napačna stvar, ki jo je storil, s čimer se je zameril Armadi. Fant je večkrat konstantno omalovaževal klub in navijače Rijeke. Z nekimi svojimi dejanji je večkrat dal vedeti, kaj si misli o nas." 

Na pripombo, da se je Bišćan na svoji prvi novinarski konferenci opravičil navijačem zaradi svojih dejanj v preteklosti in da Armada očitno ni pripravljena sprejeti opravičila, pa je Božić dejal: "Seveda, da to ni vžgalo. Če sem storil nekaj v preteklosti, potem prej ali slej pride račun za to. Tako je v življenju. Ne moreš storiti nekaterih stvari, nato pa se enostavno opravičiti ... Vsaj pri nas, malce trših, ali kot nas radi kličejo najbolj radikalnih navijačih ne gre tako. Torej, če sem nekaj naredil v življenju, potem za to odgovarjam in nosim posledice." 

Značke: igor-bišćan, armada

Članki iz rubrike