Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 16.10.2018 08:42:54

ODPRTE GROŽNJE OLIMPIJI! "Ni ga denarja, ki bi lahko to kupil ..."

alesfevzer.com
Olimpija, pazi se!

Zeleno-bele jutri čaka prva tekma četrtfinala pokalnega tekmovanja, zmaji bodo gostovali na Bonifiki, kjer se bodo pomerili s trenutnim tretjeligašem, Koprom. Zaradi zgodovine prvega moža Olimpije Milana Mandarića in nogometnega kluba Koper, bo tekma zagotovo nekaj posebnega, še toliko bolj, ker se primorski klub na vse kriplje trudi priti nazaj v prvo ligo in se obenem predstaviti slovenski nogometni publiki, ki je na Koprčane kar malce pozabila. 

Jasno je, da so Ljubljančani v vlogi izrazitega favorita. Navsezadnje gre za dvoboj aktualnih slovenskih državnih in pokalnih prvakov proti ne glede na slovito ime slovenskemu tretjeligašu. Toda kapetan Kopra, izkušeni branilec Damir Hadžić se ne predaja. "Olimpija je absolutni favorit, resna ekipa z dobrim trenerjem in kopico izvrstnih igralcev, a nimamo kaj izgubiti. Za začetek bi se radi predstavili javnosti. V slovenski ligi nas ne poznajo, mi pa vemo, da imamo dobre fante, na katere lahko računamo. Olimpijo bomo poskušali presenetiti. Ne bomo se le branili. Na Bonifiki nobenemu ne priznavamo, da je boljši. Na koncu bo svoje povedalo igrišče. V tekmo gremo sproščeno, na koncu pa bomo "šteli mrtve". Je pa naš cilj zmaga. Vemo, da je Olimpija prvoligaš in državni prvak, a smo zelo motivirani," je zmajem v pogovoru za Sportal zagrozil 34-letni branilec.


Na vprašanje, ali bodo Koprčani dobili kakšne premije v primeru zmage nad favoriziranimi rivali, je Hadžić odgovoril: "Ni ga denarja, s katerim bi lahko kupil to nepopisno veselje, ko premagaš Olimpijo. Ko premagaš enega izmed dveh najboljših klubov v Sloveniji." 

Celoten pogovor s Hadžićem si lahko preberete tukaj

Članki iz rubrike