Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 19.09.2018 10:50:48

KAZNI po spopadu v Fazaneriji: Štiglec in Šušnjara ’NA LEDU’ kar nekaj časa, kazni tudi zaradi Black Gringosov in Green Dragonsov

Aleš Cipot/Fotolens
Disciplinski sodnik NZS je imel po vročem spopadu v Murski Soboti kar nekaj dela.

Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je imel po zadnjem prvenstvenem krogu največ dela z derbijem v Fazaneriji, kjer je Olimpija z 2:0 ugnala Muro.

Luka Šušnjara in Dino Štiglec sta morala igrišče zapustiti predčasno, Damir Skomina jima je pokazal rdeči karton, zaradi "nasilnega medsebojnega prerivanja" sta dobila prepoved igranja na treh tekmah.

Olimpija bo zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev – prižiganje bakel na tribuni, bakle odvržene v ograjeni del igrišča tik za ograjo – odštela 1300 evrov, Mura pa je zaradi nešportnega vedenja domačih navijačev – prižiganje bakel na tribuni, žaljivo vzklikanje nasprotni ekipi in njenim navijačem – kaznovana s 450 evri, disciplinski sodnik je pisno izjavo kluba upošteval kot olajševalno okoliščino. Črno-beli bodo dodatnih 300 evrov plačali zaradi štirih rumenih in rdečega kartona, ki so si jih prislužili varovanci Anteja Šimundže.

Sanin Muminović (Aluminij) in Leo Ejup (Krško) bosta zaradi izključitve počivala na eni tekmi, Triglav bo moral zaradi 6 rumenih kartonov ob Kamniški Bistrici odšteti 360 evrov.

Članki iz rubrike