Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
0 19.09.2018 08:14:53

S polno močjo nad MARIBOR: Domžale v Ljudski vrt tudi z najpomembnejšim!

.
Arsen Perić
Domžalčani so v osmem prvenstvenem krogu doživeli že četrti poraz, v zgodnjem nedeljskem večeru so za razočaranje ob Kamniški Bistrici poskrbeli nogometaši Triglava.

Dvakratni prvaki krivulje rezultatov nikakor ne morejo obrniti v pozitivno smer, na zadnjih štirih ligaških preizkušnjah so osvojili zgolj točko, kar je ne glede na vse objektivne okoliščine, ki so vsaka na svoj način privedle do nastalih razmer, precej manj od pričakovanj.

Toda včeraj so rumeni vendarle imeli tudi razlog za zadovoljstvo, ker treningi znova potekajo pod vodstvom Simona Rožmana. Strokovnjak iz Štor se je boril z nadležnim virusom, zaradi česar je moral tudi v bolnišnico, po osmih dneh odsotnosti, med katero je izpustil pokalno tekmo v Ivančni Gorici in nedeljsko proti Kranjčanom, pa je okreval do te mere, da si je znova lahko nadel športno opremo in se podal na igrišče z namenom, da formo ekipe dvigne na višjo raven. Hkrati so se začele priprave na naslednji izziv, ki bo nadvse zahteven, v soboto bodo Domžalčani gostovali pod Kalvarijo. Bi lahko spopad s še vedno neporaženim Mariborom pomenil prelomnico in napoved uspešnejšega obdobja? Kakovosti je prav gotovo dovolj ...

Značke: domžale, rožman

Članki iz rubrike