dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Maja Djukanović Svet24.si

V Srbiji veliko zanimanja za učenje slovenščine

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Rovan Svet24.si

Jože Rovan: »To ni smola, to je nepripravljenost...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
7 19.09.2018 08:37:07

Tukaj nekaj ne 'štima'! Zlatko Zahović odločno zanika SPOR, Pavlin pa nam je POVEDAL TOLE!

Grega Wernig
Je med njima zares počilo? Ali ne?

Ljudski vrt pretresa nova afera. Znova je v glavni vlogi športni direktor kluba Zlatko Zahović, ki se je po svoji stari navadi z nekom sporekel. Tokrat kar s svojim najtesnejšim sodelavcem in dolgoletnim prijateljem Miranom Pavlinom, ki naj bi že v kratkem ravno zaradi tega zapustil klub. Nov dan pa prinaša nove informacije: Zahović je prek objave na klubski spletni strani vse skupaj zanikal, a kaj, ko Pavlin pravi nekaj povsem drugega.

"Podobnih zadev smo že vajeni in jim običajno ne namenjamo dodatne pozornosti. Toda po zapisih v medijih z namenom iskanja afer v klubskih pisarnah, opisanih kot domnevno skrhani odnosi Zlatka Zahoviča in Mirana Pavlina, objavljamo pojasnilo o temi, ki je vzela pozornost novi vijol'čni zmagi v osmem prvenstvenem krogu," so v uvodu zapisali v vijoličastem taboru. In nato objavili besede Zlatka Zahovića."V klubu uživamo v odličnih predstavah našega moštva. Glede medijskih zapisov o drugih temah pa imava z Miranom Pavlinom preveč skupne preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, da bi kdo uničil to prijateljstvo ter poslovno partnerstvo. Ne glede na poskuse naju nihče ne more skregati, to vez je nemogoče uničiti," je za klubsko spletno stran povedal Zahović in torej kategorično zanikal kakršnekoli težave med njim in Pavlinom. No, dopuščamo možnost, da je športni direktor Maribora v svoji izjemno skopi izjavi, v kateri je vnovič, tako kot to zna, natresel nekaj nekonkretnih puhlic, pustil prostor za drugačno tolmačenje besed. "Nihče naju ne more skregati," je dejal Zahović. Morda je mislil, da ju nihče ne more skregati, da pa se onadva med seboj seveda lahko skregata … Morda, a malo verjetno.

A če Zahović kategorično zanika spor, je pri Miranu Pavlinu povsem drugače. Dobili smo tudi odziv pomočnika športnega direktorja Maribora. Kaj nam je povedal si lahko preberete samo v sredini tiskani izdaji Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike