mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
7 18.09.2018 01:00:12

RAZKRIVAMO: Kaj, kako in zakaj je POČILO! Hud spor Pavlina in Zahovića - ZAPUŠČA MARIBOR in ...

Drago Wernig - TAKA
Novi pretresi v Ljudskem vrtu.

Na igrišču jim gre sicer kot po maslu, vijoličasti imajo po prvih osmih krogih že lepih šest točk prednosti pred prvim zasledovalcem Olimpijo, toda v pisarnah štirinajstkratnih slovenskih državnih prvakov se znova dogajajo tektonski premiki. Počilo je med dolgoletnima zaveznikoma Zlatkom Zahovićem in Miranom Pavlinom, športni direktor Maribora pa je vnovič poskrbel za razdor znotraj mariborskega kluba.

Včeraj so pri Sportalu postregli z informacijo, da je med Zahovićem in Pavlinom počilo ter da je slednji pred izhodnimi vrati kluba. »Tega ne bi komentiral,« je Pavlin povedal za Sportal in dodal, da se težave v družini rešujejo znotraj hiše ter tako namignil, da govorice niso iz trte izvite. Seveda smo šli tudi mi za sledjo in prišli do zelo zanimivih odkritij.



Raziskali smo zgodbo in ji prišli do dna. Da, pod Kalvarijo je znova prišlo do velikega poka. In da, znova je vpleten kontroverzni športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović. Tokrat se je sporekel s svojim dolgoletnim sodelavcem Miranom Pavlinom. Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN v torkovi številki odkrivajo - VSE!

Kdaj je prišlo do spora med Zlatkom Zahovićem in Miranom Pavlinom! Kje se je vse skupaj zgodilo! Kaj je bilo jabolko spora! Kdo je prepir začel in tudi - ZAKAJ! Vse to v torkovi tiskani izdaje Ekipe SN, ki jo najdete tudi na TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike