kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.09.2018 00:10:07

Kaj so ti NAREDILI, Jojo?! Iličić se je vrnil, pogled nanj ZMRAZIL (foto)

vszi
Po dolgi odsotnosti se je slovenski reprezentančni zvezdnik Josip Iličić končno le vrnil na zelenice.

Slovenija, veseli se! Josip Iličić se je vrnil! Zvezdnik Atalante je zaigral prvič v tem letu, končno je le dočakal priložnost, potem ko je v preteklih tednih preživljal čisto pravi pekel. Kar bi moral biti zgolj rutinski obisk pri zobozdravniku, se je sprevrglo v pravo nočno moro. Gorenjec je bil nekaj časa celo v bolnišnici, že prvi pogled nanj pa je na sinočnji tekmi s SPAL-om ponudil misel, da so za Iličićem zares težki časi.

Težko bi namreč trdili, da je v 39. minuti, ko se je trener Atalante odločil za prvo menjavo na tekmi, ob rob igrišča stopil povsem svež nogometaš. Iličić je vsaj na prvi pogled deloval načet, celo nekoliko utrujen, izmučen. Marsikdo se je začudil tudi dejstvu, da je Jojo na zelenico pritekel s kar precej velikim obližem na vratu, ki priča, da so bile njegove težave vse prej kot nedolžna stvar.

Kakorkoli, Kranjčan se je končno vrnil. Ob porazu svojega kluba z 0:2 kakopak še ni bil tisti pravi, je pa kljub vsemu dokazal, kaj zna in kaj more. Če bi imel še malce sreče … Sodnik bi moral namreč tik pred koncem tekme po prekršku nad njim pokazati na belo točko, a se je na začudenje številnih odločil le za prosti strel na robu kazenskega prostora. Ustrelil je prav Iličić, a "naprave" še niso povsem naravnane; žoga je zletela mimo vratnice. Razumljivo, res dolgo je manjkal … In tudi italijanski novinarji so bili prizanesljivi. "Ko se nekdo vrne po šestih mesecih, ne more biti najboljši," je bilo moč prebrati. Da se je le vrnil …

ilicic
vszi

Galerija

Članki iz rubrike