ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 11.09.2018 14:44:06

Handanovićev in Perišićev AGENT v Slovenijo PRIPELJAL brata avstralskega reprezentanta

Paun Paunović/CROPIX
Zanimiva okrepitev slovenskega prvoligaša.

Tukaj je že nekaj časa, zdaj je dokončno postal novi član Triglava. Kariero bo v Sloveniji nadaljeval Deni Jurić, v Avstraliji rojeni nogometaš hrvaških korenin, ki se je nazadnje kalil pri splitskem Hajduku. 21-letni napadalec se je v pretekli sezoni dokazoval v drugi hrvaški ligi, v kateri je na 21 tekmah zabil tri gole.


"Odkar sem prišel v Kranj se odlično počutim. Všeč mi je mesto, klub je zelo dobro organiziran in tudi soigralci so me zelo dobro sprejeli. Vse je v najlepšem redu in želim si, da kar najhitreje stopim na igrišče tudi na najpomembnejših tekmah," je po podpisu pogodbe dejal Avstralec, ki ima sila zanimivega agenta. Za njegovo kariero namreč skrbi sloviti Nikola Damjanac s svojo agencijo LIAN Sports, ki ima pod svojih okriljem tudi zvezdnike, kakršni so Samir Handanović, Ivan Perišić, Miralem Pjanić, Marcos Alonso, Matija Nastasić, Nikola Kalinić, Stevan Jovetić in drugi.

Pa še zanimivost: Jurićev starejši brat Tomi je prav tako nogometaš. Trenutno je soigralec Blessinga Elekeja pri Luzernu, lahko se pohvali tudi s tem, da je doslej odigral že 38 tekem za avstralsko reprezentanco, s katero je sodeloval tudi na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Članki iz rubrike