tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

Mary Svet24.si

Šokantni urnik danske princese v New Yorku

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

nu
nu
6 05.09.2018 11:00:40

HAHAHA! Ste videli TO? Olimpija neposrečeno PREDSTAVILA novega trenerja in postala TARČA POSMEHA!

Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Zapis, ki je zbudil precej norčevanja. Razumljivo.

Če je službi za stike z javnostjo pri ljubljanskem prvoligašu uspela sijajna domislica, ko je Jucie Lupeta trčil v zid stožiškega stadiona, je ogromno smeha sprožil izbor besed ob predstavitvi Zorana Barišića kot novega zeleno-belega stratega. Odgovorni so namreč ob objavi uradne potrditve avstrijskega strokovnjaka hrvaških korenin zapisala, da bo "Zoran Barišić bo naslednje tri sezone trener Olimpije." Kot rečeno, neposrečen izbor besed. 

Na spletu se je vsulo. Kaj se ne bi, ko pa bi pri Olimpiji lahko mirno zapisali, da je novi strokovnjak podpisal triletno pogodbo, in bi se povsem izognili morju opazk. Ob stavku 'bo naslednje tri sezone trener' pa so opazke neizbežne. Svetovni splet jih je poln, z različno mero posmeha pa ugotavljajo enako: kako neverjetno smešno je napisati kaj takega, potem ko je v predhodnih treh sezonah Olimpijo vodilo ... 10 trenerjev s skupno 12 spremembami na klopi. 

Pri čemer pa Zoranu Barišiću iskreno želimo, da bi po 10 trenerjih in dvanajst menjavah v prejšnjih treh sezonah Olimpija v naslednjih treh resnično imela zgolj enega in ne bi posegla po nobeni menjavi. 

Članki iz rubrike