alenka_kosir16 Odkrito.si

FOTO: Poglejte, kaj ima doma Alenka Košir!

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

03_Svetlana_Cigoj Njena.si

To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
6 05.09.2018 11:00:40

HAHAHA! Ste videli TO? Olimpija neposrečeno PREDSTAVILA novega trenerja in postala TARČA POSMEHA!

Milan Mandarić
Martin Metelko / M24.si
Zapis, ki je zbudil precej norčevanja. Razumljivo.

Če je službi za stike z javnostjo pri ljubljanskem prvoligašu uspela sijajna domislica, ko je Jucie Lupeta trčil v zid stožiškega stadiona, je ogromno smeha sprožil izbor besed ob predstavitvi Zorana Barišića kot novega zeleno-belega stratega. Odgovorni so namreč ob objavi uradne potrditve avstrijskega strokovnjaka hrvaških korenin zapisala, da bo "Zoran Barišić bo naslednje tri sezone trener Olimpije." Kot rečeno, neposrečen izbor besed. 

Na spletu se je vsulo. Kaj se ne bi, ko pa bi pri Olimpiji lahko mirno zapisali, da je novi strokovnjak podpisal triletno pogodbo, in bi se povsem izognili morju opazk. Ob stavku 'bo naslednje tri sezone trener' pa so opazke neizbežne. Svetovni splet jih je poln, z različno mero posmeha pa ugotavljajo enako: kako neverjetno smešno je napisati kaj takega, potem ko je v predhodnih treh sezonah Olimpijo vodilo ... 10 trenerjev s skupno 12 spremembami na klopi. 

Pri čemer pa Zoranu Barišiću iskreno želimo, da bi po 10 trenerjih in dvanajst menjavah v prejšnjih treh sezonah Olimpija v naslednjih treh resnično imela zgolj enega in ne bi posegla po nobeni menjavi. 

Članki iz rubrike