stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 05.09.2018 10:25:39

Danski BLAMAŽI okoli reprezentance ni videti konca: Zdaj so po njih UDARILI SLOVAKI!

Reuters
Kakšen kaos so naredili Danci, ki so reprezentanco sestavili iz igralcev futsala in fantov, ki igrajo v domačih nižjeligaških tekmovanjih.

Danci so vedno veljali za odlično izbrano vrsto, ki so se je 'bali' vsi. Toda zdaj se v njihovi reprezentanci dogajajo stvari, ki so šokirale vse. Spet pa je glavni razlog težav - denar.

Zveza in nogometaši so se 'počili' okoli marketinških pravic, pri čemer se nogometaši ne strinjajo z zvezo in so se odločili za bojkot reprezentance. Zveza se je močno trudila, da bi sestavila ekipo, ki jo v Trnavi čaka prijateljska tekma s Slovaško.



Uspela je zbrati igralce iz nižjih lig in še nekaj igralcev futsala. Če bi morali Danci odpovedati srečanje, bi sledila huda kazen Uefe, tega pa si seveda niso mogli privoščiti.

Vendar pa je zdaj nastala nova težava. Zaradi kolobocije na Danskem se opeharjene počutijo Slovaki, ki pravijo, da so oni tiste prave žrtve omenjenega dogajanja. "Mi smo žrtve spora danske nogometne zveze in igralcev. Zelo smo zaskrbljeni, ker bo udeleženec osmine finala svetovnega prvenstva namesto obljubljene in dogovorjene najmočnejše reprezentance pripeljal tako, ki jo je sestavil iz nižjeligaških igralcev. Zato nam je danska zveza obljubila pomoč pri organizaciji tekme, a to za nas ni dovolj in smo jo prijavili Uefi, saj se počutimo oškodovane. Danska bi morala predstavljati zahteven preizkus pred težko tekmo z Ukrajino v ligi narodov. Glede na to, da nismo krivi za nastali položaj, navijače pozivamo, naj nas podprejo na tekmi, hkrati pa jih obveščamo, da smo znižali cene vstopnic za Dansko, ki so stale 26 evrov za prvo in 16 evrov za drugo kategorijo. Vstopnice po novem stanejo en evro. Navijačem, ki so plačali 26 evrov, bomo vrnili 25, tistim, ki so plačali 16, pa 15 evrov."

Značke: danska, slovaška, kaos

Članki iz rubrike