državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 05.09.2018 08:46:05

GROZI MU ZAPOR! Gerard Pique navzkriž z zakonom, TO PA JE NJEGOVA REŠITEV

Profimedia
Zvezdnik Barcelone se je zapletel v težave, policija zanj kljub statusu, ki ga uživa v javnosti, ni imela milosti. Zdaj se je izbranec kolumbijske pevke Shakire znašel po svoje.

Prejšnji teden so Gerarda Piqueja med vožnjo zaustavili policisti. Kontrola, ki bi morala biti le rutinska, je pokazala, da je njegovo vozniško dovoljenje neveljavno, zaradi različnih prometnih prekrškov je namreč izgubil vseh 12 točk, ki jih ima na začetku. Španski zakon pravi, da mora voznik, ko porabi vseh 12 točk, opraviti 24-urni tečaj in opraviti test, sicer se ne sme vključiti v promet.

pique 2
Profimedia


Ker je 31-letni nogometaš pravzaprav vozil brez vozniškega dovoljenja, so ga policisti oglobili. Predvidoma ga čaka denarna kazen v višini 6000 evrov, za njegov prekršek pa je zagrožena tudi šestmesečna zaporna kazen. Da bi nogometaša Barcelone spravili za zapahe, je malo verjetno, vsekakor pa vsaj nekaj časa ne bo vozil avtomobila.

No, Gerard se je znašel, takoj je odšel po nakupih in si omislil električno kolo, za katerega je odštel 10.000 evrov. Zdaj se na trening vozi s super modernim kolesom, ki lahko doseže hitrost 85 kilometrov na uro. Seveda zvezdnik je takoj postal atrakcija okoliških ulic, zato so splet preplavile fotografije in videoposnetki njegove vožnje. Kot je videti, se vozi brez čelade in tako tvega novo kazen ...

Gerard Pique

Članki iz rubrike