pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 05.09.2018 08:50:53

Tole bo ODMEVALO: Real in Juventus pripravljata NEVERJETEN POSEL!

Po prestopu Cristiana Ronalda iz Reala v Juventus se zdaj obeta še en nor posel med tema kluboma.

Portugalčeva selitev iz Madrida v Torino je bila veliko presenečenje. Pri Juventusu pa želijo Cristianu Ronaldo urediti delovno okolje, v katerem se bo počutil kar se da najbolje.

Črno-beli se trudijo, da bi pripeljali še njegovega odličnega prijatelja Marcela. Stvari se razvijajo in očitno se bo zgodilo, da bo Brazilec že januarja šel po isti poti kot Ronaldo. Iz Reala v Juventus, kar je tudi Brazilčeva velika želja je, saj si želi vnovič sodelovati z Ronaldom.

marcelo
Reuters
Italijanski Tuttosport poroča, da je Marcelov odnos z novim trenerjem Reala Julenom Lopeteguijem vse prej kot dober. Stvari naj bi se še dodatno poslabšale, ko ga je Lopetegui v dvoboju z Girono zamenjal. "Bil sem presenečen nad menjavo, a spoštujem trenerjevo odločitev. Želel sem nadaljevati z igro, saj sem se odlično počutil in z vsem spoštovanjem ne razumem menjave, toda to je trenerjeva odločitev. Vedno želim igrati," je po srečanju povedal Marcelo. Šlo naj bi celo tako daleč, da je Lopetegui Marcela degradiral, tako da je moral trenirati z rezervisti.

alex sandrojpg
Reuters
Prav tako si fanta želijo pri Juventusu, saj so ga hoteli pripeljati že poleti, toda takrat do prestopa ni prišlo. Zdaj naj bi se Juventus in Real dogovorila za menjavo levih bočnih branilcev, saj je Madridčanom zanimiv Juventusov Alex Sandro, poleg tega pa bi bila ta rešitev zaradi novih Uefinih pravil najbolje za oba kluba. Po januarskem prestopnem roku bosta namreč lahko za novi klub igrala tudi v ligi prvakov.

Članki iz rubrike