franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rp
rp
5 30.08.2018 11:10:53

ANKETA! Odgovor duhovitega Alfreda Jermaniša vas bo NASMEJAL DO SOLZ

Pred nocojšnjo povratno tekmo 4. kroga kvalifikacij za ligo Europa med Spartakom iz Trnave in Olimpijo, smo štiri nekdanje nogometaše zeleno-belih vprašali, ali lahko začasni trener Safet Hadžić s spremembo načina igre preseneti Slovake in tako pripomore k napredovanju Ljubljančanov.

Alfred Jermaniš
Hadžić bo Slovake gotovo presenetil s svojo frizuro! No, šalo na stran, prvo tekmo je vodil en trener, drugo bo nekdo drug, na katerega niso pripravljeni. Glede tega je Olimpija v prednosti. Gotovo Hadžić ne bo igral na enak način, kot je to počel njegov predhodnik, kar je pokazal že na tekmi v Domžalah. Res pa je, da mu bo težje, ker ne bo mogel računati na nekaj igralcev, ki jih prejšnji trener ni prijavil v ekipo. Upanje vedno umre zadnje, a po izidu s prve tekme bo napredovanje zdaj bistveno težje, kot smo mislili, da bo.

Sašo Udovič 
Rekel bi, da Safet Hadžić ni samo gasilec, kot ga zdaj označujejo, ampak je odličen trener. Velik primanjkljaj je gotovo ta, da na tej tekmi ne more računati na Vombergarja in da nima pravega napadalca. Že proti Domžalam se je videlo, kaj pomeni, če Olimpija igra z napadalcem, in da je s to spremembo načina igre povsem drugačna ekipa. V Trnavi bo potrebna določena mera tveganja, potem pa bomo videli, kaj bo to prineslo. Po znanju igralcev se mi Olimpija zdi močnejša ekipa. Jo pa tam čakajo poln stadion in gotovo tudi določene provokacije domačih igralcev, na katere bo treba biti pripravljen tako fizično kot tudi psihično.


Tonči Žlogar
Zadnja predstava proti Domžalam daje upanje na dober rezultat tudi v Trnavi. Ta zmaga je v psihološkem smislu ekipo gotovo dvignila. Rezultat s prve tekme ni ravno pozitiven, a nasprotnik je premagljiv. V Ljubljani kljub zmagi z 2:0 ni pokazal nič posebnega, zato verjamem, da še obstaja upanje za preboj v ligo Europa. Vsekakor bi bilo dobro, da bi Olimpija na tej tekmi zadela prva in to čim prej. Možnosti bi se potem hitro povečale. Gotovo pa se bo ekipi poznala odsotnost Andresa Vombergarja.

Dejan Grabič
Safeta Hadžića dobro poznam in zelo sta mi všeč njegov pristop ter način dela. Je pragmatičen trener, ki je za to ekipo najbolj primeren. Vsekakor ne bi bilo narobe, če bi na klopi Olimpije ostal kot trajnejša rešitev. Slovaki imajo s prve tekme res lepo prednost, vseeno pa glede napredovanja ostajam optimist. Spartak je dobro organizirana ekipa, ki se zna predvsem dobro braniti, glede na individualno kakovost igralcev pa se mi zdi, da so Ljubljančani boljše moštvo. Če bodo prvi zadeli, je še vse mogoče.

Značke: olimpija, anketa

Članki iz rubrike