zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 30.08.2018 08:56:54

NOVO IME. Iz španskega drugoligaša prek Cipra v slovenskega prvoligaša!

Dvaindvajsetletni krilni napadalec se bo dokazoval na igriščih na sončni strani Alp.

Nogometaši Aluminija niso več najbližji zasledovalci Maribora, a pogled na lestvico je še naprej prijeten, toda v Kidričevem v teh dneh vendarle ni zaznati pretiranega zadovoljstva. Krivo je gostovanje v Fazaneriji, kjer so se varovanci Oliverja Bogatinova predstavili v klavrni podobi in tretjič okusili grenkobo poraza. Zlasti v prvem polčasu so bili obupni. Pozabili so, na kakšen način so osvojili prvih devet točk, v nadaljevanju pa poti nazaj ni bilo več.

Medtem rdeče-beli še naprej sestavljajo oziroma dopolnjujejo igralski mozaik. Že pred dnevi smo pisali o tem, da se je treningom pridružil 19-letni kamerunski napadalec Patrice Sousia, ki se je nogometne abecede naučil v akademiji Samuela Eto'oja, nakar ga je pot vodila h katalonskemu velikanu. Bil je član mlajših selekcij Barcelone, nazadnje druge mladinske ekipe, zdaj pa se bo poskušal uveljaviti v dresu Aluminija.

elvir maloku
A to vendarle ni najbolj svež nov obraz. Oliver Bogatinov bo lahko v prihodnje računal tudi na Elvirja Malokuja, ki bo imel status posojenega igralca španskega drugoligaša Gimnastica iz Tarragone. Gre za 22-letnega hrvaškega krilnega napadalca albanskih korenin z Reke, ki se je pred dvema letoma v Španijo preselil iz Hajduka, v zadnji sezoni in pol pa je bil na posodi pri ciprskem AEK-u iz Larnake.

Članki iz rubrike