zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
2 30.08.2018 10:12:15

V Trnavi je BILO VROČE! Pred hotelom Olimpije je morala posredovati celo POLICIJA!

Martin Metelko
Navijači Spartaka so nagajali nogometašem Olimpije.

Nogometaše Olimpije nocoj na Slovaškem čaka trenutek resnice. Če se bodo želeli zmaji prebiti v skupinski del lige Europa, bodo morali preseči sami sebe. Na prvi tekmi s Spartakom so namreč izgubili z 0:2, kar pomeni, da bodo za uspeh skorajda potrebovali čudež. Kljub vsemu so v taboru Olimpije dobro razpoloženi in verjamejo, da jim lahko uspe.


A še toliko bolj verjamejo v taboru Spartaka, ki prav tako lovi zgodovinski preboj v skupinski del enega od dveh evropskih pokalov. Evforija je v Trnavi na izjemni ravni, tamkajšnji stadion, ki sprejme okrog 20 tisoč gledalcev, bo nocoj, ko se bo tekma začela ob 20.30, pokal po šivih.

Kako zelo evforični so navijači slovaškega prvaka, so na lastni koži občutili tudi Ljubljančani. Ti so imeli z njimi namreč že nekaj težav, in sicer celo v hotelu, v katerem so nastanjeni. Kot poroča časnik Dnevnik, so navijači Spartaka pred začasnim domovanjem Ljubljančanov slednje kar nekaj časa motili s hrupom avtomobilskih trobelj, zaradi česar je morala posredovati celo - policija! Potem je bil po poročanju Dnevnika pred hotelom ves čas parkirano policijsko vozilo, da bi imeli zmaji vendarle prepotreben mir pred povratno tekmo zadnjega kroga.

Članki iz rubrike