Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2018 08:41:10
Deli članek:

Vitesse, NAC Breda, Slovan in zdaj ... OLIMPIJA! Zmaji pripeljali NOVEGA BRANILCA

alesfevzer.com
Olimpija

Nova moč v kadru ljubljanskega kluba.

Čeprav imajo Ljubljančani v kadru kar nekaj branilcev, so zdaj na seznam nogometašev dodali še enega. Novi član Olimpije je postal Ben Gasser, 23-letni nogometaš, ki se najbolje znajde na desni strani obrambe. Tam zmaji že imajo Mackyja Bagnacka in Erica Boakyeja, pogojno tudi Marka Putinčanina in Marka Gajića. Kljub temu so očitno ocenili, da potrebujejo še nekoga, odločili so se za na Jesenicah rojenega nogometaša.

Nekdanji nogometaš Brava se je zadnja leta mudil na tujem. Leta 2014 je podpisal za Vitesse, potem jena Nizozemskem igral tudi za NAC Bredo in Achilles. Vmes je bil na Slovaškem pri bratislavskem Slovanu, nazadnje je nosil dres Bardejova, vmes se je mudil še na sosednjem Hrvaškem pri Pazinki iz Pazina. Na članskem odru kaj prida tekem ni odigral, morda pa bo drugače zdaj, ko je podpisal dvoletno pogodbo z Olimpijo.

Kot zanimivost dodajmo, da je novinec pri zmajih sin legendarnega funkcionarja Boštjana Gasserja, ki je bil dolga leta sekretar slovenske članske reprezentance, pred kratkim pa se je tudi on preselil v Stožice.

vszi