Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
0 14.08.2018 16:58:21

KAJ PA TOLE! Milan Mandarić na tiskovni konferenci IZZIVAL svojega trenerja

Martin Metelko
Na druženju z novinarji je vprašanje zastavil tudi prvi mož Olimpije.

Aktualni prvaki so v zgodnjem torkovem popoldnevu predstavili generalnega pokrovitelja Zavarovalnico Merkur, v drugem delu tiskovne konference pa je beseda stekla tudi po povratni tekmi Olimpije v 3. krogu kvalifikacij za ligo Europa proti moštvu HJK Helsinki v finski prestolnici.

Ljubljančani imajo varne tri gole prednosti, zato se je že precej govorilo tudi o play-offu oziroma o morebitni zadnji oviri za napredovanje v skupinski del. Znano je, da bo to poraženec dvoboja v 3. krogu kvalifikacij za ligo prvakov med Crveno zvezdo in Spartakom iz Trnave. Na Marakani je bilo 1:1, drevi je na sporedu povratni obračun, zmaji pa so očitno prepričani, da bodo merili moči z beograjskimi rdeče-belimi. Ali pa si to vsaj želijo …

Tudi Milan Mandarić, ki je na druženju z novinarji poskrbel za nevsakdanji prizor. Iz zadnje vrste se je na presenečenje vseh v nekem trenutku ’prijavil’ za vprašanje. "Našega trenerja bi vprašal, kje bo njegova lojalnost, ko bomo igrali s Crveno zvezdo?" je predsednik z nasmehom na obrazu izzival srbskega strokovnjaka ter ga postavil v malce neroden položaj, toda Aleksandar Linta se vendarle ni zmedel. "Tukaj, seveda. Pri Olimpiji. Pri moji ekipi, pri mojih fantih," se je kakopak je pričakovano odzval strateg Ljubljančanov.

Članki iz rubrike