profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 14.08.2018 15:56:53

Olimpija in Merkur zavarovalnica z roko v roki. Da, to nas druži, a nas druži še kaj!

Olimpija ima novega generalnega pokrovitelja.
nk olimpija
Aktualni prvaki bodo sezono nadaljevali v nekoliko spremenjeni podobi, saj imajo Ljubljančani odslej glavnega pokrovitelja, Merkur zavarovalnico, njen logotip pa bo po novem tudi na zelenih dresih Olimpije.

Novo sodelovanje - Olimpija je bila dolgo brez glavnega pokrovitelja, ki bi našel mesto tudi na dresih prve ekipe - so v ljubljanskem taboru predstavili danes, zeleno-beli in Zavarovalnica Merkur sta podpisala triletno pogodbo.

olimpija tiskovna
Tiskovna konferenca Olimpije ob podpisu pogodbe z generalnim pokroviteljem Zavarovalnico Merkur.
rb
"Ni bilo treba dolgo, da smo se dogovorili. Druži nas zelena barva, a tudi želja po skupnem dobrem delu in sodelovanju. Dolgo smo bili brez pokrovitelja, iskali smo partnerja, ki bi bil takšen v pravem pomenu besede. Upam, da se bo naše sodelovanje pokazalo za pravo stvar," je ob sklenitvi pogodbe dejal predsednik kluba Milan Mandarić. O tem, kam bodo usmerili sredstva pokrovitelja, ni želel podrobno govoriti, je pa namignil, da Olimpijin projekt nogometnega centra, namenjenega mladim igralcem, ni pozabljen, le čaka na pravi trenutek. Prav tako pa ni želel razkriti finančnih podrobnosti: "To je poslovna skrivnost. A ne gre samo za denar, gre tudi za prave odnose med nami."


Na novinarski konferenci je zadovoljstvo ob sodelovanju izrazil tudi predsednik uprave Zavarovalnice Merkur Martin Stihsen. "Ponosni smo na to partnerstvo, naš cilj je dolgoročno sodelovanje. Naše barve gredo lepo skupaj, imamo pa še veliko več razlogov za sodelovanje. Prišli smo v velik klub in tu nameravamo tudi ostati," je dejal Stihsen.


Značke: nogomet, slovenija

Članki iz rubrike