favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
2 14.08.2018 15:39:08

ANTE ŠIMUNDŽA: Ne maram biti trener takšne ekipe …

Ante Šimundža
Grega Wernig
Muraši so v Velenju prvič okusili grenkobo poraza.

Na zadnji tekmi 4. kroga 1. SNL je Rudar na stadionu Ob jezeru s 3:2 ugnal Muro in se veselil prve zmage, hkrati je Prekmurcem prizadejal prvi poraz. Sobočani so dvoboj začeli obupno in se kmalu znašli v zaostanku dveh golov, sredi prvega dela pa so se naposled predramili in prevladovali vse do konca dvoboja. A za preobrat jim je zmanjkalo natančnosti in tudi sreče, v končnici je (vsaj) izenačenje viselo v zraku, toda z dvema izjemnima posredovanjema se je izkazal domači vratar Marko Pridigar, po strelu Nina Koutra ga je rešil prečnik, Žan Karničnik je tako rekoč na golovi črti zadel soigralca Amadeja Marošo.

"Na tekmo smo prišli šele v 20. minuti. Ne vem, kaj se je zgodilo, zakaj smo bili v uvodu tako slabi. Tej ekipi se je prvič pripetilo kaj takega, a potem smo se le zbrali in nadigrali tekmeca v vseh elementih igre. Toda 70 minut takšne podobe je za zmago v prvi ligi pač premalo," je po velenjskem dvoboju med drugim povedal Ante Šimundža.

Njegova zasedba je znova dobivala pohvale za všečno predstavo. "Že večkrat sem dejal, da ne maram biti trener ekipe, ki jo vsi hvalijo zaradi prikazane igre, a ne osvaja točk. Od trepljanja po ramenih ob veselju nasprotnika ni koristi," se je odzval mariborski strokovnjak na črno-beli klopi.

Članki iz rubrike