kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 12.08.2018 20:13:42

Trener Olimpije ALEKSANDAR LINTA povzroča obilico težav MILANU MANDARIĆU! (video)

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpije so prišli do prve prvenstvene zmage v sezoni.

Vknjižili so jo šele v četrtem krogu, ko so bili v Kranju s 4:0 boljši od Triglava. Za Olimpijo so zadeli Stefan Savić v prvem polčasu ter Dino Štiglec, Asmir Suljić in Kingsley Boateng v drugem.

Po srečanju je spregovoril trener (ali bolje rečeno začasni trener) Olimpije Aleksandar Linta, ki je dejal, da si je Olimpija že na nekaterih prejšnjih tekmah zaslužila zmago, a do nje na žalost ni prišla. Tokrat pa so se stvari poklopile in posledica vsega je visoko slavje proti vselej neugodnemu Triglavu.

Srb je zeleno-bele vodil na štirih srečanjih, najprej je remiziral s Crusadersom, nato s Celjem, potem pa sta sledili visoki zmagi s HJK Helsinki in Triglavom. Z vse boljšimi igrami in rezultati pa jasno povzroča obilico težav predsedniku kluba Milanu Mandariću, ki še vedno išče novega trenerja.



"Joj, o tem ne razmišljam, to so njegovi problemi, jaz imam svoje," se je nasmejal 42-letni Linta. Nato pa se je dotaknil tudi povratnega srečanja s HJK-jem v tretjem krogu lige Europa. "Vedeli smo, kaj nas čaka, zato smo spočili nekatere igralce, nekaj jih je igralo malo, nekaterih zavestno nismo dali v postavo, samo da bi zadržali prepotrebno svežino. Na prvi tekmi s finskim prvakom smo si priigrali dober rezultat, a dvoboj še zdaleč ni odločen. Na pravi način moramo tudi v povratno tekmo."

Seveda bodo zmaji ob tem gledali tudi obračun Spartaka iz Trnave in Crvene zvezde, saj bo poraženec tega srečanja njihov nasprotnik v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa. "Gledali bomo tekmo, a jo bomo spremljali prek televizije, saj si je ne moremo ogledati v živo, ker bomo nekje na poti na Finsko. Ne bomo gledali samo te tekme, tudi prejšnje, ko izvemo, kdo bo naslednji nasprotnik," je načrt razkril Linta.

Zadetke Olimpije v Kranju si lahko ogledate TUKAJ, TUKAJ in TUKAJ.

Članki iz rubrike